Ariogalos statybinės konstrukcijos, UAB

  • www.arsk.lt
  • Žemaičių g. 36, Ariogala, 60255 Raseinių r.

Contacts

  1. http://www.arsk.lt

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 32

Legal data

  1. LT100003606410
  2. Luminor Bank AS Lietuvos skyrius

Description

Mūsų įmonė buvo įkurta 1975 m., tada ji vadinosi Raseinių GKG ir buvo pavaldi Lietuvos melioracijos ir vandens ūkio ministerijai. 1994 m. įmonė buvo privatizuota ir akcininkų susirinkimo sprendimu pavadinimas pakeistas į UAB „Ariogalos gelžbetonis". Pasikeitus akcininkams nuo 2008 m. liepos 1 dienos įmonė pavadinta UAB „Ariogalos statybinės konstrukcijos".
Bendrovė gamina didelio skersmens gelžbetonio vamzdžius, apžvalgos šulinių žiedus, kurių skersmuo nuo 700 mm. iki 3 m., surenkamus gelžbetonio ir betono gaminius statybai, prekinį betoną.
Mūsų objektai: Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Panevėžio miestų buitinių, pramoninių nuotekų ir paviršinio vandens vamzdynai, automagistralių Vilnius - Klaipėda, „Via Baltica" elementai.
Bendrovė gamindama rinkos paklausą turinčią produkciją, orientuojasi į naujų technologijų paiešką ir diegimą, bei naujo techninio lygio produkcijos gamybą.
Uždaroji akcinė bendrovė „Ariogalos statybinės konstrukcijos" investuoja į naujas modernias technologijas ir plečia savo veiklą. Bendrovėje nuo 2008 metų rugsėjo mėnesio dirba šiuolaikinė moderni BFS firmos suleidžiamų šulinių žiedų, gelžbetoninių vamzdžių formavimo linija, kuri leidžia gaminti 0,8 m, 1 m, 1,2 m ir 1,6 m skersmens vamzdžius.
Be to, turime Gynėvės smėlio ir žvyro karjerą, kurio pagalba inertinėmis medžiagomis aprūpiname aplinkinias įmones.
Stengiamės pasinaudoti tuo, kad Ariogala yra pačiame Lietuvos centre, šalia labai svarbios Vilnius - Klaipėda magistralės.
More

Keywords

concrete, reinforced concrete, concrete products, pipes, well rings, foundation blocks, fixings, flagstones, ferroconcrete products, side panels, pavement beads, tiles

More