Audrokesta, UAB

Contacts

  1. http://www.audrokesta.lt

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 27

Legal data

  1. LT748270610
  2. AB SEB bankas

Description

2003 m. įkurta įmonė Audrokesta, UAB, – OFICIALUS FIRMŲ HORSCH, MÜLLER-ELEKTRONIK, ROLMAKO, LEMKEN atstovas, prekiaujanti nauja ir naudota (NEW HOLLAND, HORSCH, MANITOU, FARESIN, JOHN DEERE,) žemės ūkio technika bei padargais.
Šiuo metu 900 kv. metrų plote įrengtos remonto dirbtuvės, parduotuvė, sandėliai, administracinės patalpos, įruošta žemės ūkio technikos plovykla.
Įmonės veikla neapsiriboja vien tik Šakių rajonu – bendradarbiaujama su daugeliu Lietuvos įmonių bei žemdirbių.
Žemdirbiai turintys senesnę techniką ir nežinodami, kur pradėti ieškoti jai detalių, gali laisvai kreiptis. Pas mus sukaupta visų populiariausių gamintojų ir firmų – JOHN DEERE, CLAAS, NEW HOLLAND, CASE, MASSEY FERGUSON, FENDT, DEUTZ FAHR - produkcijos literatūra, todėl gana greitai ir efektyviai galime padėti tokią problemą išspręsti.
Įmonės darbuotojai analizuoja žemdirbių poreikius ir atskirų detalių paklausą, tad pačias populiariausias klientai gali rasti parduotuvės sandėlyje. Kitos užsakinėjamos, stengiantis, kad detalės pargabenimas jos labai nepabrangintų ir užsakovą pasiektų kiek galima greičiau.
Suprantame, kad šiais laikais išgyventi ūkininkams pakankamai sunku, o žemės ūkio technika ir jos detalės labai brangios, stengiamės klientams pasiūlyti kainos ir kokybės atžvilgiu išbalansuotą variantą.
Mūsų sėkmės paslaptis: „Jei klientui atiduosi save ir jis tavo paslaugomis liks patenkintas, tai netrukus pas tave sugrįš ir dar kelis atsives. Mes einame ta linkme, kad žmogus, apsilankęs “Audrokestoje”, liktų tiek finansiškai, tiek ir morališkai patenkintas“.
Įmonė taip pat teikia žemės ūkio technikos nuomos bei pervežimo paslaugas, nuomoja automobilinį bokštelį.
Apie visas teikiamas paslaugas, jų įkainius, prekių asortimentą ir kitą informaciją galėsite rasti ne tik apsilankę įmonėje, bet ir kuriamame bei jau veikiančiame tinklalapyje www.audrokesta.lt
More

Keywords

frontal lifters, harvesters, conditioner refill, freight transportation, cultivators, mobile service, not overall loads, rent, trade of loaders, sale of tires, trailers, sprayers, sprayers, semitrailers, rape tables, repairs, repair services, self-propelled sprayers, seeders, harrows, shredders, mowers, Tractors, tractor trailers, transportation services, transport services

More