Autorigeka, UAB

Contacts

  1. +370 65226514
  2. http://www.autorigeka.lt

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 45

Legal data

  1. LT255969716
  2. AB Swedbank

Description

UAB "AUTORIGEKA" įkurta 2001 m. gegužės 2d. kaip privati uždara akcinė bendrovė. Nuo pat įkūrimo ir iki šių dienų UAB "AUTORIGEKA" veikla kryptingai orientuojama į nuolatinį darbų kokybės gerinimą automobilių remonto bei aptarnavimo srityse. Kompleksinio aptarnavimo principo idėja buvo įgyvendinta 2005 m., kai buvo pastatytas modernus 1500 m2 priestatas. Šiou metu bendras "Autorigekos" plotas yra 2500 m2. Tai šiuolaikiškai įrengtas autoservisas, kuriame galima atlikti ne tik pakabos remontą, bet ir variklio, kuro, ABS bei borto kompiuterių sistemų diagnostiką, kėbulo remontą bei dažymą, automobilio plovimą, valymą ir poliravimą.
Visas kompleksas įsikūręs strategiškai geroje vietoje Ateities gatvėje Baltupių mikrorajone. Šiuo metu yra įrengtos komercinių mikroautobusų pakabos remonto, diagnostikos, taip pat kėbulų remonto bei dažymo darbo vietos. Įgyvendinant tikslą, kad būtų patogiau ir greičiau aptarnaujami klientai, buvo sudaryta bendradarbiavimo sutartis su "UAB Vilniaus Eoltas" ir 2007 m. atidaryta parduotuvė mažmeninei ir smulkiai didmeninei prekybai automobilių detalėmis.
Mūsų autoservise dirba didelę patirtį sukaupę pardavėjai, vadybininkai ir autošaltkalviai, kurių teikiamos konsultacijos padeda klientams priimti optimaliausią sprendimą.
UAB "Autorigeka" priklauso Shell HELIX TOD PARTNER servisų tinklui ir prekiauja visame pasaulyje pripažinta Shell alyva.
Mes esame sudarę sutartis su draudimo kompanijomis AB „LIETUVOS DRAUDIMAS“, UAB “IF DRAUDIMAS”, UABDK “PZU LIETUVA”, UADB "Industrijos garantas", Compensa Life Vienna Insurance Group SE, taip pat bendradarbiaujame su kitomis draudimo bendrovėmis. Administruojame draudiminius įvykius, deriname sąmatas, teikiame konsultacijas kėbulų remonto ir dažymo klausimais.

"Autorigeka" - tai kokybė, patikimumas, garantija, aukštas profesionalumo lygis, pasirengimas bendradarbiauti su naujais klientais ir partneriais, plėtojant sąžiningą bei atvirą verslą.
More

Keywords

garage, car repair, replacement of oils, engine repairs, engine diagnostics, repair of fuel system, computerized diagnostics, mounting of wheels, balancing of wheels, repair of wheels, toe-out, sales of tires, repair of body, bumper repair, body painting, replacement of glasses, administration of insured events, suspension repairs, chassis repair, shock absorber replacement, repair of conditioners, conditioner refill, control of lights, car rental, aluminum welding, engine repairs, tar cleaning

More