Baltijos liftai, UAB

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 18

Legal data

  1. LT100005472417
  2. Luminor Bank AS Lietuvos skyrius

Apraksts

Esame licencijuota liftų, eskalatorių ir judančių takų techninės priežiūros paslaugas teikianti įmonė, kurioje dirba tik kvalifikuoti ir ilgametę patirtį turintys liftų techninės priežiūros meistrai. Šiuo metu Vilniaus mieste prižiūrime apie 1000 įvairių gamintojų kėlimo įrenginių. Bendradarbiaujame su didžiausiomis Europos liftų gamyklomis bei atsarginių dalių tiekėjais. Taip pat esame susipažinę su naujausiomis technologijomis, aprūpinti reikalinga testavimo ir reguliavimo įranga, todėl galime užtikrinti kokybišką bei profesionalią garantinę ir po garantinę priežiūrą kėlimo įrenginiams, neatsižvelgiant į jo gamintoją, modelį ar tipą.
Užsiimame senų liftų daliniu modernizavimu arba pakeitimu naujais, taip pat įrengiame liftus naujos statybos namuose.
Svarbiausias mūsų siekis – užtikrinti kėlimo įrenginiais besinaudojančių žmonių bei su jais dirbančių specialistų saugumą. Visada stengiamės užtikrinti mūsų teikiamų paslaugų kokybę. Puoselėjame stabilius, ilgalaikius ir pasitikėjimu grįstus santykius su savo partneriais, klientais ir darbuotojais.
More

Keywords

elevators, escalators, care of elevators, montage of elevators, passenger elevators, repair of elevators, technical service

More