Biomotorai, UAB

Contacts

  1. +370 52505225
  2. https://www.biomotorai.lt

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 5

Legal data

  1. LT100002911713
  2. AB SEB bankas

Description

„Biomotorai“ – naudoto aliejaus surinkimo ir apdorojimo lyderė Baltijos regione. Mumis pasitiki daugiau kaip 2 000 klientų Lietuvoje ir Latvijoje- kavinės, restoranai, viešbučiai, maisto gamybos ir prekybos įmonės, panašūs verslai, kurių veikloje susidaro naudoto aliejaus atliekos. Naudotą aliejų taip pat superkame iš kaimyninių valstybių, jį apdorojame ir eksportuojame į Europos Sąjungos valstybes.

Esame sertifikuoti pagal Atsinaujinančių išteklių direktyvą 2009/28/EB, tai reiškia, kad kiekvienas mūsų klientas, perduodamas naudotą aliejų mums, prisideda prie atsinaujinančių išteklių energijos naudojimo ir šiltnamio efektą sukeliančių dujų (CO2) kiekio mažinimo, nes apdorotas naudotas aliejus naudojamas biodegalų gamyboje.

Savo veikloje taikome naujausias ir moderniausias technologijas, kurios leidžia mūsų klientams patogiai užsakyti atliekų išvežimą mobiliąją programėle, greitai įforminti perdavimą e-važtaraščiu, gauti detalią ataskaitą apie perduotus kiekius, kokybę bei greitai gauti atsiskaitymą į banko sąskaitą.

Tvari, atsakinga ir efektyvi veikla – mūsų sėkmės matas, pažadas ir įsipareigojimas klientams.
More

Keywords

biofuel, restaurants, cafes, waste, filtering, rape, pan, menu, ibc containers, container

More