DCH, UAB

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 1

Legal data

  1. LT211365917

Apraksts

UAB DCH patikimas tai šiuolaikiškas, patikimas, stabilus partneris, galintis pasigirti ilgamete patirtimi, novatoriškomis idėjomis ir neribotomis galimybėmis.Šios vizijos pradėjome siekti dar 1992 m., kai buvo įkurta mūsų įmonė. Laikui bėgant įsitvirtinome rinkoje ir dabar stengiamės klientams pasiūlyti tik kokybiškus naudingus produktus. O mūsų kvalifikuotų darbuotojų komanda, remdamasi sukaupta patirtimi, kuria novatoriškas idėjas ir įgyvendina netradicinius klientų bei dizainerių pageidavimus.
Įmonės veiklos sritis - apšvietimo sprendimai.
Apšvietimo sprendimai tai apšvietimo projektai, konsultacijos, šviestuvų tiekimas ir projektavimas.
UAB DCH kruopščiai atrenkame asortimentą ir partnerius taip sėkmingai įgyvendindama vidaus ir išorės apšvietimo projektus. Įpatingą dėmesį skiriame apšvietimo sprendimams – pasitelkę žinias, ir darbinę patirtį surandame tinkamus sprendimus Jūsų idojoms įgyvendinti.
UAB DCH profesionaliai ir kokybiškai padės Jums rasti tinkamus sprendimus.
More

Keywords

Heating facilities, heating cables, heated floor, electrical heating, electric radiators, thermostats, heaters, coil pipes, lighting, lightening systems, premises lighting, outdoor lighting, street lighting, hotels lighting, design of lighting, air curtains

More