Divinitus, UAB

Contacts

  1. http://www.divinitus.lt

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 9

Legal data

  1. LT100002008016

Description

UAB "Divinitus" nuo 2003 m. atstovauja Europos chemijos įmonių grupę HELIOS, kuri yra Japonijos koncerno KANSAI PAINT, vieno iš pirmaujančių pasaulyje dažų gamintojų, dalis. Europoje veikia 13 gamyklų, iš kurių pagrindinėse Austrijoje ( REMBRANDTIN) ir Slovėnijoje ( HELIOS) yra gaminami dažai ir dangos.
Kompanija HELIOS pramoninius dažus pradėjo gaminti dar 1924 metais, o automobilinių dažų konvejerinė ir remontinė sistema MOBIHEL rinkoje gyvuoja jau 25 metus. Tai aukštos kokybės automobiliniai dažai, pasižymintys puikiomis dengiamumo ir spalvos parinkimo savybėmis.
Gerai žinomas HELIOS produktas - kelio dažai ir šalti plastikai puikiai tinka mūsų keliams dažyti. Turėdami aukštą kokybę ir konkurencingą kainą, esame užėmę nemažą rinkos dalį.
Siūlome įvarias dažymo sistemas pramoniniam metalo padengimui, konteineriams, žemės ūkio ir kelio technikai, gaminame platų spektrą dažų atspalvių.
Profesionaliai medienos apsaugai turime nuostabų HELIOS produktą - AQUAVITA dažus ir dažyves, gaminame spalvas pagal RAL ir NSC.
Atstovaudami chemijos pramonės koncerną galime pasiūlyti platų spektrą kitos paskirties dažų pramonei, buičiai, statyboms, baldams, taip pat tiekiame miltelinius dažus metalui, termoplastikus kelių žymėjimui.
More

Keywords

automotive paint, paint for automobiles, road paints, varnishes, grounds, auto paint, anti-corrosive paint, outdoor paint, industrial paint, paints, hardeners, powder paint, epoxy paint, washable paint, concrete paint, paint for timber, paint for metal, automotive paint

More