DS, UAB

Contacts

  1. https://www.dirbkstilingai.lt/

Reviews

Add a rating and review

Description

„Dirbk Stilingai“– tai amerikiečių firmų, tokių kaip „Cherokee“, „Dickies“, „Heartsoul“, „Elle“ atstovai Baltijos šalyse.
„Cherokee“- tai vienas stipriausių prekinių ženklų pasaulyje. Jau nuo 1972 metų šis vardas buvo gerai žinomas dėl savo dizaino ir praktiškumo.
„Dickies“– tai vienas didžiausių gamintojų darbo drabužiais pasaulyje. Nuo 1922 metų Dickies® galėjo didžiuotis savo gaminiais dėl kokybės ir tvirtumo.
„Dirbk Stilingai“ yra tiesioginiai atstovai ir užsiima medicininių rūbų didmenine bei mažmenine prekyba Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Įmonė gali pasiūlyti platų prekių asortimentą. „Dirbk Stilingai“ galite įsigyti medicininių pižamų vyrams ir moterims, pižamų būsimoms mamytėms, palaidinių, kelnių, suknelių, chalatų, avalynės. Asortimente galima rasti reikiamų dydžių medicininės aprangos, rūbai pasižymi savo kokybe bei spalvų įvairove.
More

Keywords

medical clothing, tunicas, physician, medical goods, for dentists, clothing for spa centers, working wear, medical clothing, clothing for beauty salons, veterinary surgeon, medicine, for doctors, stylish clothing, footwear

More