E. Čirbos IĮ

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 39

Legal data

  1. LT829143716
  2. Luminor Bank AS Lietuvos skyrius

Description

Keturiolikos metų kryptingas darbas ir patirtis, naujas autovežių parkas ir profesionali vairuotojų komanda, leidžia pasiūlyti JUMS aukščiausios kokybės automobilių pervežimo paslaugas.

O prasidėjo viskas 1996 metų rugsėjo 11 dieną, kai buvo įkurta Evaldo Čirbos individuali įmonė. Pirmasis įmonės penkiavietis autovežis keturis metus sąžiningai vežė vien tik mūsų įmonės automobilius. Netrukus įmonės paslaugomis pradėjo naudotis pirmieji klientai, todėl įmonėje atsirado ir tikras 8-vietis autovežis DAF-as, kuris atitarnavęs dešimt metų, šiuo metu ilsisi Kauno automobilių turguje demonstruodamas parduodamus automobilius.

Tam, kad mūsų autovežiai visąlaik būtų techniškai tvarkingi ir švarūs, 2000 metais buvo priimtas sprendimas ir įmonė įsigijo 1400 m2 ploto mechanines dirbtuves.

Sąžiningas darbas ir atsakomybė už patikėtą pervežti turtą, kasmet pritraukė vis didesnį klientų skaičių, dėl ko po truputį plėtėsi ir įmonės autovežių parkas. 2002 metais darbavosi jau keturi, o 2004 metais-šeši autovežiai.
Nuo 2005 metų vasario mėnesio pradėjome gabenti naujus automobilius, todėl ne tik padidinom sunkvežimių parką iki septynių, bet ir gerokai jį atnaujinom, po truputį kurdami geltonąjį įvaizdį. Paklausite kodėl GELTONĄJĮ ??? Atsakymas visiškai paprastas ir logiškas: kaip transporto kompanija, Europos mastu, mes pakankamai maži ir galbūt todėl geltoni kaip viščiukai, bet pagal įgytą klientų pasitikėjimą ir atliekamų darbų kokybę mes jau esame pakankamai tvirti ir atsakingi, todėl esame ir būsime GELTONI- visąlaik ryškūs, matomi ir pasitempę.
Su kiekvienu nauju autovežiu didėjo klientų pasitikėjimas mūsų įmone, todėl plėtėsi ir teikiamų paslaugų geografija. Šiai dienai įmonės autovežius galima sutikti bet kurioje Europos šalyje.

Per paskutinius 3 metus išaugo klientų skaičius, dėl ko padidėjo ir mūsų autoparkas iki 12 autovežių. Norėdami suteikti aukščiausios kokybės paslaugas, pilnai atnaujinom autovežių parką naujais moderniais autovežiais ir šiuo metu seniausi įmonės autovežiai yra tik 3 metų, o jauniausiems dar nėra 1 metų.

Atskira eilute turime pažymėti ir profesionalių vairuotojų kolektyvą. Seniausiai įmonėje dirbantys vairuotojai dirba mūsų įmonėje nuo pat įmonės įkūrimo 1996 metais. Su kiekvienu naujai įsigytu autovežiu įmonės vairuotojų gretos papildomos naujais vairuotojais, kurie po teorinių apmokymų, keletą mėnesių stažuojasi vairuodami viename ekipaže su profesionaliu autovežio vairuotoju. Sėkmingai praėję teorinius ir praktinius išbandymus, priimami dirbti į mūsų komandą.
More

Keywords

technical support, car transporter services, site, transportation of broken cars, trawl Service

More