Ecoservice Klaipėda, UAB

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 77

Legal data

  1. LT400261716

Apraksts

Esame lyderiaujanti atliekų tvarkymo bendrovė Lietuvoje, užsiimanti įvairių atliekų surinkimu, vežimu, apdorojimu, biotualetų nuoma, miesto valymu ir gatvių priežiūra, teikianti platų kitų paslaugų spektrą.
Ekologinių sprendimų bendrovė „Ecoservice“ priklauso didžiausiam Baltijos šalyse nepriklausomam privataus ir rizikos kapitalo fondų valdytojui „BaltCap“, veikiančiam nuo 1995 metų. Fondas „BaltCap Private Equity Fund II“ yra pritraukęs Baltijos inovacijų fondo (BIF) finansinę injekciją ir investuoja į inovatyvius verslus Baltijos šalyse.
„Ecoservice“ įmonių grupę sudaro šios bendrovės: UAB “Ecoservice”, UAB “Ecoservice projektai”, UAB “Ecoservice Klaipėda”, UAB „Ecoplasta“, UAB „Biržų komunalinis ūkis“ ir UAB „Marijampolės švara“. Dėl antrinių žaliavų tvarkymo bendradarbiaujama su užsienio partneriais iš Vokietijos, Vengrijos, Latvijos, Lenkijos ir Suomijos.
Šiuolaikiška vadyba, pažangių technologijų diegimas, paslaugų spektro didinimas ir lojalus profesionalų kolektyvas sudarė sąlygas įspūdingai įmonės plėtrai. Pradėjusi nuo antrinių žaliavų surinkimo ir paruošimo perdirbti Vilniaus mieste, dabar „Ecoservice“ įmonių grupė, įvairių atliekų surinkimo veiklą vykdo net 26 Lietuvos Respublikos savivaldybėse, aprėpdama daugiau nei 40 proc. šalies teritorijos, o kitas paslaugas teikia visoje Lietuvoje.
Šiuo metu turime vieną geriausių įrangų Baltijos šalyse, leidžiančią surūšiuoti ir paruošti perdirbimui apie 2 tūkst. tonų antrinių žaliavų per mėnesį. Valdome transporto parką, kuris yra vienas moderniausių visose Pabaltijo Respublikose. Naudojame daugiau nei 130 specializuotų transporto priemonių, skirtų įvairių rūšių atliekų tvarkymui. Džiaugiamės, kad modernios mūsų šiukšliavežės ne tik sutaupo klientų laiką, padeda greičiau išrūšiuoti surinktas atliekas, bet ir atitinka Europos Komisijos patvirtintą „Euro 6″ ekologijos standartą.
Nuo 2009 metų esame įdiegę ir Kokybės ISO 9001:2008 bei Aplinkosaugos ISO 14001:2004 standartus. 2011-aisiais pirmieji Lietuvoje gavome Europos Sąjungos aplinkosaugos vadybos ir audito sistemos EMAS (angl. The EU Eco-Management and Audit Scheme) sertifikatą. O 2014-aisiais metais buvome sertifikuoti kaip vykdantys darbuotojų saugos ir sveikatos vadybos sistemą, atitinkančią BS OHSAS 18001:2007 standarto reikalavimus.
Vykdome švietėjišką visuomenės veiklą – organizuojame antrinių žaliavų rinkimo akcijas. Esame socialiai atsakingi, visuomet stengiamės prisidėti prie jaunimo organizacijų bei kitų institucijų organizuojamų talkų bei renginių.
Siekdami prisidėti prie vykdymo užduočių ir tikslų, iškeltų Lietuvos Respublikos strateginiame atliekų tvarkymo plane, „Ecoservice“ nuolat bendradarbiauja su užsienio partneriais iš Vakarų Europos bei Lietuvos mokslininkais dėl naujų atliekų perdirbimo/panaudojimo technologijų diegimo. Todėl 2016 metais įmonė buvo paskelbta II vietos laimėtoja konkurse „Pakuotės sektoriaus lyderiai 2016“.
Galima didžiuotis, kad visos trys grupės įmonės 2016 metais pateko tarp sparčiausiai augančių Lietuvos bendrovių ir tai buvo pažymėta apdovanojimais „Gazelė 2015“.
Bendrovė „Ecoservice“ 2017 metais pripažinta viena sėkmingiausiai dirbančių ir sparčiausiai augančių bendrovių Lietuvoje verslo konferencijos „Gazelė 2017“ metu.
More

Keywords

bio-toilets, washbasins, mobile fences, mobile fences, Events, big bags, environmental management, maintenance of territories, town and country planning, Klaipėda, utilities

More