Egritmeda, UAB

Contacts

  1. +370 68659277

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 18

Legal data

  1. LT629462413

Apraksts

Miškininkystė ir su ja susijusios paslaugos: Perkame mišką su žeme, vykdome miško kirtimus (plyni, atvejiniai, retinimai ir sanitariniai). Perkame statų mišką, išsikirtimui. Perkame ir parduodame apvalią medieną, kirtimo atliekas. Gaminame biokurą (medienos skiedrą), gaminame skaldytas malkas.
Atliekame medienos transportavimo paslaugas su miškavežėmis, traukiame apvalią medieną su medvežėmis miške iš kirtimų į artimiausią sandėliavimo vietą. Klientų patogumui, paruoštą medieną iš miško sandėlių pasiimame savo transportu. Gaminame ir parduodame biokurą (medienos skiedrą), skaldytas malkas konteineriuose.
Rengiame miškotvarkos projektus. Rūpinamės miško apsauga ir priežiūra. Želdome kirtavietes. Ženkliname medžius kirsti ir rėžiame biržes. Tvarkome dokumentus kirtimui. Perkame biokurą medienos atliekas, atraižas. Valome apleistus (apaugusius krūmais) žemės sklypus.
More

Keywords

forest, forestry, purchase wood, forestry services, forest management projects, exchange strips, logging, lumbering, forestry, purchase of forest, purchase of forest, firewood, lumbering, biofuel, forest draw

More