Contacts

  1. http://www.foresteda.lt

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 19

Legal data

  1. LT750046410

Description

Lentpjūvės paslaugos
Apleistų sklypų tvarkymas
Laukų valymas
Krūmų pjovimas
Griovių valymas
Miško kirtimas
Biokuro ruoša
Šakų smulkinimas
Kirtimo atliekų supirkimas
Skiedros gamyba
Miško supirkimas
Perkame miška iškirtimui
UAB “Foresteda” – profesionali miškininkystės bendrovė. Profesionali mūsų pjūklininkų komanda padės Jums iškirsti ar išvalyti Jūsų mišką. Darbai atliekami kokybiškai ir greitai, kadangi dirbantys darbuotojai turi ilgametę patirtį.
UAB “Foresteda” profesionali komanda pagal jūsų pageidavimą greitai ir saugiai atliks medienos ištraukimo darbus. Teikiame medienos ištraukimo paslaugas į galutinius ir tarpinius sandėlius.
Taip pat teikiame miškininkystės paslaugas. Miško atsodinimas labai sudėtingas procesas, reikalaujantis išmanymo ir profesionalių žinių.
UAB „Foresteda“ pradėjo gaminti medienos skiedras iš miškų valymo atliekų ir medienos. Aktyviai bendradarbiaujame ir superkame įvairią medienos žaliavą iš miškų savininkų ir urėdijų. Turi tam pritaikytą galingą techniką – miškovežį, medvežę, smulkintuvą ir skiedrovežį, kuriais naudojantis išsivežame medienos žaliavą iš kirtimo vietų, susmulkiname ją ir transportuojame į katilines bei kitiems gamintojams.
Jeigu neturite galimybių, laiko ar tiesiog nežinote kaip rūpintis savo mišku, išvalyti apaugusį žemės sklypą, neaišku kada ir kaip daryti miško kirtimus, ar po atliktų kirtimų turite kirtimo atliekų (atraižų, šakų) kreipkitės į mus!!!
More

Keywords

logging, forestry, purchase of forest, sale of firewood, maintenance of forest, forest draw, lumbering, Forest purchase, purchase wood, timber processing, constructional timber

More