Geosoma, UAB

Contacts

  1. www.geosoma.lt

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 19

Legal data

  1. LT589293219
  2. Luminor Bank AS Lietuvos skyrius

Description

Įmonė susikūrė ir pradėjo veiklą 1995 m. kaip personalinė įmonė, vėliau buvo perregistruota į UAB „GEOSOMA“. Pagrindinės įmonės veiklos sritys: geodezija ir žemėtvarka. Šalyje prasidėjus privatizavimo procesams ir nuosavybės teisių į išlikusį nekilnojamąjį turtą atkūrimui, mūsų įmonė viena iš pirmųjų privataus kapitalo įmonių pradėjo rengti žemės reformos žemėtvarkos projektus. Tačiau didžiausią teikiamų paslaugų dalį sudarė ir sudaro geodeziniai, kadastriniai ir topografiniai darbai. Šiuo metu įmonėje dirba dešimt kvalifikuotų specialistų, kurie atlieka įvairios paskirties ir dydžių žemės sklypų ir pastatų kadastrinius matavimus, sprendžia pastatų pridavimo iškylančias problemas, inžinerinius, topografinius darbus. Mūsų specialistai turi specialybę atitinkančius kvalifikacijos pažymėjimus ir dirba naujais, moderniais, šiuolaikiniais, elektroniniais prietaisai, kurių dėka greitai, tiksliai ir kokybiškai galime atlikti visus darbus, vykdyti užsakovų reikalavimus. Skaičiavimo ir braižymo darbams naudojame licencijuotus, naujausius programinės įrangos paketus: „GeoMap 2018-2019“, „ZWCAD“, „Matininkas“, „Byla“. Visi atlikti darbai užsakovo pageidavimu gali būti pateikiami tiek skaitmeninėje, tiek analoginėje formoje. Naudojama moderni spausdinimo įranga leidžia pateikti spalvotus ir nespalvotus topografinius ir kadastrinius planus iki A1 formato.
UAB „Geosoma“ turi licencijas, išduotas Nacionalinės žemės tarnybos prie žemės ūkio ministerijos, atlikti šiuos geodezinius darbus.
Architektams, projektus rengiančioms įmonėms bei fiziniams ir juridiniams asmenims siūlome topografinių planų sudarymą. Planus galime parengti užsakovo pageidaujamu masteliu: 1:500, 1:1000, 1:2000, 1:5000. Topografiniai planai pateikiami skaitmenine forma (įrašyti į CD) ir analogine forma, suderinta su visomis įmonėmis eksploatuojančiomis požeminius tinklus ir kitomis suinteresuotomis institucijomis.
More

Keywords

of land parcels, of buildings, land management projects, engineering work, topographical works, division projects

More