GL baldai, UAB Gida

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 5

Description

Įmonė savo veiklą pradėjo 1996 m. Veiklai sėkmingai plečiantis 2009 m. įmonė buvo reorganizuota į UAB "Gida".
Įmonės gaminama produkcija žinoma ir yra populiari ne tik tarp privačių, bet ir tarp verslo užsakovų. Nemažą dalį savo produkcijos įmonė eksportuoja į užsienio šalis: Latviją, Norvegiją, Bulgariją.
Pagrindinis įmonės tikslas – kokybiškas produktas, pagamintas naudojant pačias naujausias ir pažangiausias baldų gamybos technologijas. Įmonė yra viena iš nedaugelio savo regione, kuri pati gamina slenkančias sistemas. Užsakovas jas perka iš pirmų rankų.
Įmonė viena pirmųjų savo regione įsigijo "Hebrock" ir "Felder" baldų gamybos stakles, kurios tarp profesionalių baldų vadinamos vienomis iš pažangiausių baldų gamybos sistemų.
More

Keywords

partitions, closets, glass, mirrors, framing services, interior details, watches, arftificial flowers, furniture, furniture manufacture, solid furniture, carcass furniture, furniture for youth, hallway furniture, kitchen furnishings, living room furniture, cupboards, chests of drawers, quality furniture, furniture according to orders, wooden furniture, nonstandard furniture, solid furniture, carcass furniture, wooden furniture, wooden doors, furniture, sale of furniture, furniture manufacture, interior, interior elements, frame, frames, framing, glass, glass products, sliding systems, partitions, closets, glass, mirrors, glass processing, framing services, carpets, textile products, interior details, accessories, luminaires, watches, paintings, arftificial flowers

More