Ginestra, varžtų pasaulis, UAB

Contacts

  1. http://www.varztupasaulis.lt

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 98

Legal data

  1. LT230555515

Description

VARŽTŲ PASAULIS - didmeninės ir mažmeninės prekybos tinklas. Čia galima rasti platų tvirtinimo detalių ir metalo gaminių asortimentą. Prekybinį tinklą sudaro 5 parduotuvės Vilniuje, 3 parduotuvės Kaune, 2 parduotuvė Klaipėdoje, 1 parduotuvė Panevėžyje ir 2 Šiauliuose.
Prekiaujame lietuviška produkcija, bei importuojame prekes iš Europos Sąjungos šalių (Vokietijos, Italijos, Suomijos ir kitų) taip pat Azijos (Kinijos, Taivanio, Vietnamo, Indijos ir kitų) ir kitų pasaulio regionų.

Pastovų produktų asortimentą prekybiniuose taškuose sudaro daugiau nei 15 000 pavadinimų tvirtinimo detalių - juodų, cinkuotų (atsparumo kl. iki 12,9), gaminių iš spalvoto metalo bei plastiko (Ms, Cu, Al, Ti, K) ir nerūdijančio plieno (A2, A4). O įnoringas klientas pagal užsakymą gali išsirinkti daugiau kaip iš 100 000 pavadinimų tvirtinimo detalių ir metalo gaminių.

Mūsų prekybiniai ir sandėliavimo plotai šiandien sudaro apie 8000 m2, kurie yra išsidėstę didžiuosiuose Lietuvos miestuose, o gera organizacinė bazė ir suderinta užsakymo priėmimo ir vykdymo sistema leidžia patikimai, kokybiškai, greitai ir geromis sąlygomis tiekti prekes statybos, gamybos ir prekybos įmonėms, ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų.

Prekiaujame prekiniais ženklais: Abraboro, Camo, Cortex, Fome flex, Friulsider, Heller, Irwin, Makroflex, Mungo, Penosil, Prebena, SPAX, Uvex, VPFIX, Walraven, Wera, Wkret met, Andre, Condor, Corona, ESAB, ESSVE, Fischer, Keter, Pplus, Rapid, Sharpie, Sola, Specialist, Stanley, Tesa, Topex.
More

Keywords

fasteners, mounting elements, constructive galvanized, slated, helical, bedplate, corrugated, 5.6, 5.8, 8.8, 10.9, 12.9. Black, galvanized, hotly galvanized, A4), of nonferrous metal, 5.6, 5.8, 8.8, 10.9. Black, galvanized, A4), 8, 10, 12. Crowned, with nylon, with wings, covered, of metric, of V-thread, of military, of inch thread, prolonged, galvanized, hotly galvanized, A4), of nonferrous metal, enlarged, square, spring, black, galvanized, A4), of nonferrous metal, trapeziodal, of military, of inch thread, galvanized, rusting steel, A4), anchor, chemical weight, for rilters, weaved net, woven, plastering, reinforcing, concreting, of homesteads, roads, of settlements, black, galvanized, galvanized, spring, barbed, "shepherd's", cables, galvanized, colored 0, 5-20, 0 mm, rubber, metal, cast iron, of stainless steel, wooden angles, plates


More