INTERMODAL CONTAINER SERVICE, UAB

Reviews

Add a rating and review

Legal data

  1. LT100004510912

Description

UAB „INTERMODAL CONTAINER SERVICE“- Ekspeditorius, Vežėjas, Muitinės tarpininkas.
Pagrindinė įmonės veikla- krovinių gabenimo organizavimas konteineriniais traukiniais.
2009 metais, įgyvendinę „Vilnius shuttle“ tiesioginio konteinerinio traukinio projektą, tapome pirmuoju geležinkelio transporto operatoriumi Lietuvoje. Tai mūsų pirmasis ir iki šiol sėkmingai vystomas projektas. Traukinys pastoviu grafiku kursuoja tarp Klaipėdos uosto ir Vilniaus. Veždami krovinius geležinkeliu, savo klientui siūlome kompleksą, su krovinio vežimu susijusių paslaugų- vežimas traukiniu, vežimas kelių transportu pristatant krovinius iki kliento durų ir muitinės tarpininko paslaugas.
Taip pat esam konteinerinio traukinio „Containerships train“ operatorius. Šis traukinys jungia Klaipėdos jūrų uostą ir Kijevą. Tai patogus, ekonomiškai naudingas ir greitas būdas pristatyti krovinius tiek Ukrainos, tiek Europos rinkai. Ateityje planuojamas šio maršruto plėtimas iki Odesos, sujungiant Klaipėdos ir Odesos jūrų uostus geležinkelių grandimi.
Taip pat organizuojame krovinių vežimus tiesioginiais konteineriniais traukiniais iš Kinijos LR į Lietuvą, Baltarusiją; esam konteinerinio traukinio „Vikingas“ projekto asocijuotas narys. Teikiam visas, su krovinių vežimu susijusias, muitinės tarpininko ir atstovo geležinkelių stotyse bei jūrų uostuose, paslaugas.
Muitinės procedūrų atlikimui naudojam bendrąsias garantijas, įgalioto siuntėjo ir gavėjo statusus. Įmonei yra suteiktas AEO statusas.
More

Keywords

of sea containers, by auto transport, customs broker, services of customs mediator, terminal of containers, load of containers, reload of containers, Vilnius shuttle, VIKING, Baltica transit, Mercury, customs mediators, marine containers, inter-modal transportations, Baltica transit, viking, maintenance

More