Vila Audruvis, apartamentų kompleksas

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 24

Legal data

  1. LT575377917

Description

Viešbutis - jaukus, stilingas, šiuolaikiškas 3 žvaigždučių viešbutis. Turime 8 dviviečius, 1 trivietį, 1 lux’o kambarį ir 1 vienvietį kambarį. Viešbutyje „Audruvis“ Jūs visada laukiami. Poilsio ar komandiruotės metu mes padėsime Jums pasijusti kaip namuose – jaukiai, patogiai ir saugiai.
Viešbučio modernūs, elegantiški ir jaukūs kambariai leis Jums pabėgti nuo kasdieninių rūpesčių .
Profesionalus bei kvalifikuotas personalas suteiks reikiamą informaciją bei bus dėmesingas kiekvienam svečiui.
Restoranas - UAB „Joniškio Audruvis“ 2004 m.Birželio 10 d. plačiai atvėrė duris visiems restorano lankytojams.
Mieli ir visada laukiami mūsų restorano „Audruvis“ lankytojai, norėdami Jums suteikti nepaprastų, sielai malonių ir įsimintinų akimirkų, puoselėdami viltį Jus sutikti ir priimti kuo nuoširdžiau ir mieliau, kas kartą siekdami savo darbe tobulumo, mes viliamės, kad mūsų restorane, jaukioje aplinkoje surasite sielos ramybę ir pailsėsite nuo rūpesčių.
Atėjus vakarui ir įsižiebus žibintams, skambant ramiai muzikai, perėjus per tvenkinį romantišku tilteliu, esate kviečiami į jaukų restoraną.
Čia Jūs galite pasivaišinti siūlomais ekologiškais elnio, fazano, žuvies mėsos patiekalais.
Žirgynas - Jojimo sporto klubo „Audruvis“ istorija neatsitiktinai prasideda Justino Marcinkevičiaus žodžiais, kai norisi kažko GERO, TAURAUS, KILMINGO...
Viskas prasidėjo 1997 m. nuo pirmojo žirgo, kumelės, vardu Rota. Tačiau vienam žirgui buvo liūdna ir įsigijome dar du žirgus: Miražą ir Reglamentą. Su žirgu Reglamentas ir pradėjome startus žirgų sporte. Pradžia buvo sėkminga ir pasiekėme gerų rezultatų. Savo žirgyno neturėjome, žirgus laikėme Šeduvos jojimo sporto bazėje, tačiau supratome, kad žirgai turi būti namų sodyboje ir 2002 m. pasistatėme 7 vietų arklides. Didėjant žirgų skaičiui ir atsiradus maniežo poreikiui, 2003 m. pasistatėme priestatą ir maniežą.
Jojimas - mūsų žirgyne organizuojamos privačios treniruotes konkūriniais žirgais su asmeniniu treneriu. Taip pat laukiame visų norinčių pajodinėti ir gerai praleisti laiką su šeima ar draugų kompanija. Dėl pasijodinėjimo teirautis tel. +37061626951

Medžioklės trofėjų muziejus - medžioklė – tai vienas didžiausių Sigito Petraičio hobių. Per dešimtmetį jis sukaupė didelę kolekciją trofėjų, todėl ir buvo įkurtas medžioklės trofėjų muziejus su konferencijų sale bei pirtimi.
Unikalus ir stulbinantis trofėjų muziejus stebina tiek eksponatų gausa, tiek įvairove, daugiausia eksponuojami Lietuvoje sumedžioti žvėrys. Tai puiki proga pamatyti gamtos grožį iš arčiau.
Čia išvysite briedžių, elnių iškamšas bei nuostabius ir didingus jų ragus, įvairius paukščius ir daug kitų gyvūnų.

„Joniškio Audruvis“ teikiamos įvairios paslaugos kaip:
Banketų, konferencijų salės nuoma;
Pirtis;
Jodinėjimas;
Ekskursijos;
Fazanų medžioklė;
Žvejyba;
Gurmaniški vakarai;
Iškyla karieta;
Staliukas bokštelyje;
Fotosesija sodyboje.

More

Keywords

riding lessons, organization of conferences

More