Krosnys ir Krosnelės, UAB

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 19

Legal data

  1. LT599109219
  2. AB SEB bankas

Apraksts

KROSNELĖS, ŽIDINIAI IR KROSNYS AUKŠTO ENERGINIO EFEKTYVUMO KLASĖ A+ NAMAMS. Galime Jums pasiūlyti danų, belgų, italų, vokiečių gamintojų aukštos kokybės išskirtinio dizaino židinius, krosneles, krosnis ir įvairius aksesuarus: malkines, įrankius, pajungimo vamzdžius, plienines ar stiklines grindų plokštes, kitus priedus židinių, krosnelių ir krosnių naudojimui bei priežiūrai.

Per savo veiklos laikotarpį sukaupėme didelę praktinę patirtį, todėl pagrindinis mūsų tikslas – maksimaliai padėti klientams įsirengti namuose židinį, krosnelę ar puošnią krosnį. Šiltas ir nuoširdus kolektyvas suteiks konsultacijas ir pardavimo paslaugas, teiks garantinę priežiūrą, sėkmingai išspręs visus Jūsų rūpimus klausimus, pasiūlys aukštos kvalifikacijos sertifikuotus instaliavimo meistrus, architekto – dizainerio konsultacijas, apdailininkus ir kaminų specialistus.

Kiekvienas žmogus, svajojantis apie saugią ir individualią ugnį savo namuose, visada yra laukiamas ir maloniai kviečiamas apsilankyti UAB „Krosnys ir Krosnelės“ salone Vilniuje, Domus Galerijoje.

Esame įkūrę UGNIS GYVENIMUI bendruomenę:

Kokią įtaką ugnis daro gyvendama kartu su Jumis?
Kaip ji prisideda prie Jūsų kasdienybės, kokybiško poilsio, maisto ruošimo, interjero, jaukumo kūrimo, namų šildymo?
Ugnis mūsų gyvenimą daro mielesnį. Bandysime kartu nagrinėti kaip saugiai, taupiai susidraugauti su ugnimi jūsų namuose. Prisijunkite prie mūsų jei ir Jums ugnis yra svarbus palydovas gyvenime.

www.ugnisgyvenimui.lt
More