Skalbykla-rūbų valykla, UAB Linartika

Contacts

  1. http://valyklaklaipeda.lt/

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 17

Legal data

  1. LT417156716
  2. AB Swedbank

Description

Didžiausia valymo naujovė verta tavo pasitikėjimo - Jokių kenksmingų medžiagų. Saugiau Tau, geriau Tavo drabužiams. Gauk stulbinančius rezultatus su naujuoju SoftWash drėgnu valymu, kuris negailestingas dėmėms, švelnus rūbams. Naujasis drėgnas valymas yra švelnesnis Tau ir visai mūsų planetai. Draugiškas aplinkai. Be kenksmingų tirpiklių.
Mūsų teikiamos paslaugos: Gyventojų patalynės, rankšluosčių, staltiesių, pledų, užuolaidų skalbimas.
Apatinių ir viršutinių drabužių skalbimas ir cheminis valymas. Tekstilinių žaislų skalbimas ir cheminis valymas. Viešbučių, restoranų skalbinių skalbimas. Medicinos įstaigų skalbinių ir darbo rūbų skalbimas.
Pramonės, transporto, energetikos įmonių, autoservisų darbuotojų darbo rūbų skalbimas ir valymas.
Trikotažo gaminių bei siuvimo įmonių gaminių technologinis skalbimas, minkštinimas. Vertikalių tekstilės žaliuzių ir roletų valymas. Pūkų-plunksnų ekologiškas valymas. Pūkinių ir plunksninių pagalvių gamyba. Rūbų iš odos ir odos pakaitalų valymas. "Kvėpuojančių" rūbų su "Gore-tex", "Climatic", "Cordura" ir kt. medžiagomis skalbimas ir valymas. Kilimų ir Kiliminės dangos valymas.
More

Keywords

laundries, cleaning stations, laundering, Cleaning, Cleaning, painting, impregnation, cleaning of carpets, food delivery, laundering, Klaipėda, laundry in Palanga

More