Loskana, UAB

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 12

Legal data

  1. LT723858716

Apraksts

Gaminame tiek standartinių matmenų duris, tiek pagal užsakovo matmenis. Be įprastų lygių faneruotų durų siūlome duris su dekoratyviniais elementais. Durims naudojamas įvairių rūšių medienos lukštas, pvz.
raudonmedis ar vyšnia. Faneruotoms durims yra naudojamas įvairių rūšių medienos lukštas. Lukštas prie pagrindo klijuojamas karštu presu. Be įprastų lygių faneruotų durų siūlome duris su įvairiais dekoratyviniais elementais (kelių rūšių medienos lukšto inkrustacijos, metalo elementai ir t. t.). Durų užpildui naudojamas polistireninis putplastis (tai durims suteikia lengvumo, gerina garso absorbciją, taip pat mažesnė kaina) arba skylėta (perforuota) medžio drožlių plokštė (suteikia durims tvirtumo, gerina garso absorbciją).
Faneruotos durys lakuojamos laku. Šio tipo durų detales maketuojame, atsižvelgdami į kliento pageidavimus.Durų stakta gaminama iš klijuotos pušies ir faneruojama medienos lukštu, stakta gali būti su tarpinėmis ar be jų, su faneruotais apvadais, slenkstis – iš kietmedžio medienos. Durų varčia gali būti su užlaida ar be jos, varčios – pusinės ar dvivėrės. Durims su stiklu naudojami 4 mm dekoratyvinis stiklas arba 8 mm grūdintas stiklas ar įvairūs vitražai. Durų angos matmenys tikslinami bendraujant su klientu, yra varčių aukščio ir pločio apribojimai: maks. aukštis – 2600 mm, maks. plotis – 1200 mm.

More

Keywords

inner door, exterior doors, wooden doors, swinging door, montage of door, manufacturing of doors, manufacturing of inner door, veneered door, montage, production according to orders, sale, internal outdoor, doors prices, armored door prices, prices of interior doors, cheap doors, interior doors prices, the world of doors, locks, handle, door fittings, Non-standard door

More