LTLAB, UAB

Contacts

  1. http://www.ltlab.eu

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 11

Legal data

  1. LT100004188812
  2. AB SEB bankas

Description

UAB „LT LAB“ perspektyvi, profesionali, techniškai ir technologiškai išvystyta įmonė, įkurta teikti optimalius aukštos kokybės technologinius sprendimus, įrangą ir paslaugas skirtas elektronikos pramonėje dirbančioms įmonėms.
Šiuo metu UAB „LTLAB“ dirba šiomis prioritetinėmis kryptimis: Paviršinio montažo elektroninių komponentų montavimo įrangos komplektavimas, tiekimas ir aptarnavimas. Precizinė SMT ir TH automatinių technologijų įranga yra tikrai nepigi, todėl mūsų tikslas - pasinaudojant savo bei tarptautiniu patyrimu, suteikti klientui teisingą technologinę informaciją, numatyti problemų priežastis bei, nešališkai patariant, padėti pasirinkti ir priimti, kliento poreikius ir finansinius resursus atitinkančius, optimalius sprendimus. SMT ir TH surinkimo technologijų optimizavimas, komplektuojančių detalių tiekimas ir jų fizinis montavimas. Mūsų turimi techniniai ir fiziniai resursai leis greitai įvykdyti, bet kurį Jūsų užsakymą, pagrįsta SMT surinkimu, nežiūrint jo sudėtingumo ir reikiamo gaminių kiekio. Kokybę užtiktiname remdamiesi įdiegta ISO 9001 kokybės valdymo sistema bei naudojant kokybės kontrolės įrangą. Padedame realizuoti kitus sprendimus. Jei klientas negali ir nenori turėti savo surinkimo cecho ir daugelio su tuo susijusių problemų, bet turi originaliu minčių ar verslo planą konkrečiam elektroniniam gaminiui, mes padėsime ji sukurti, surasime reikiamus komponentus ir kokybiškai pagaminsime.
Pagrindinis mūsų uždavinys: kurti, gaminti bei pateikti rinkai profesionalius ir optimalius produktus (paslaugas), kurie tiksliai atitinka klientų reikalavimus bei lūkesčius.
Mes padėsime sutaupyti Jūsų laiką ir pinigus.
More

Keywords

electronic equipment, electronic equipment, manufacturing, printers

More