Optima 13 auto, UAB

Contacts

  1. https://optima13.com/

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 29

Legal data

  1. LT100002522017

Description

Zofijos Varžgalienės įmonė įkurta 1991m. Įmonės veiklą išvystė šeima. Pradėta nuo mažmeninės prekybos ir visuomeninio maitinimo. 1996 m. kukliose patalpose, Dariaus ir Girėno gatvėje, automobilių ratų montavimas – balansavimas bei prekyba autokosmetika.

2000 m. Dariaus ir Girėno g. 5a atidaryta autodetalių parduotuvė, autoservisas ir senų automobilių ardymas.

2003 m. atvėrė duris naujas servisas ir autodetalių parduotuvė – „Ratų Centras Optima“, Vilniaus g. 98b. Parduotuvėje didelis pasirinkimas naujų ir naudotų padangų lengviesiems ir krovininiams automobiliams ir platus asortimentas autodetalių.

2005 metais duris atvėrė naujas, didžiausias Ukmergės rajone, lengvųjų ir komercinės klasės mikroautobusų servisas – UAB „Optima 13 Auto“. Autoservisas galintis vienu metu aptarnauti 16 automobilių siūlo:
Klientų paslaugoms Tez-line stendas, kurio pagalba atliekama amortizatorių, stabdžių ir suvedimo patikra.
Ratų montavimo-balansavimo stendai – lengviesiems automobiliams ir sunkvežimiams, važiuoklės patikros stendas.
Atliekamas ir automobilių elektros įrangos remontas ir apsauginės signalizacijos instaliavimas, benzininių variklių kompiuterinė diagnostika.
Patrauki ir paprasta tepalų keitimo operacija nes “Optima13” siūlo kokybiškus “Shell” ir “Megol” tepalus.

Čia didžiausias lengvųjų automobilių sertifikuotų ir atsarginių detalių pasirinkimas, o darbo kokybė bei problemų sprendimo būdai stipriai lenkia kainą.

Be viso to klientų patogumui serviso antrajame aukšte įrengta picerija – geriausia vieta Ukmergėje ne tik laukiančiam remontuojamos mašinos.

Autoservisams ir autodetalių parduotuvėms vadovauja broliai Saulius ir Andrius Varžgaliai, picerijoms Žydrūnė ir Daiva Varžgalienės.
More

Keywords

garage, car repair, parts, technical support ont the road, conditioner refill, rims allignment, mounting of wheels, balancing, tires, electrical installment repair, wheels geometry, car diagnosis, engine repairs, sale, aluminum welding, rent of vans, car rental

More