Pasvalio vandenys, UAB

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 50

Legal data

  1. LT692369610
  2. AB Swedbank

Description

UAB „Pasvalio vandenys“ buvo įregistruota 1996 m. liepos 1 d. Bendrovės pagrindinė veiklos kryptis – geriamojo vandens tiekimas, nuotekų surinkimas, nuvedimas ir jų valymas. Įstatinis kapitalas 2018 m. gruodžio 31 d. yra 3107 640 eurų. Bendrovė eksploatuoja Pasvalio bei Joniškėlio miestų ir 48 kaimų ir miestelių vandentiekos ir vandenvalos ūkį, kas sudaro 232,2 km vandentiekio bei 125,9 km nuotekų, tinklų, 71 artezinius gręžinius, 51 nuotekų siurblines, 24 nuotekų biologinio valymo įrenginių.
UAB „Pasvalio vandenys“ veiklos sėkmė priklauso nuo teikiamų paslaugų kokybės, tai yra geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų surinkimo ir efektyvaus jų valymo, o geriausias to įvertinimas – teigiamas vartotojo atsiliepimas į įmonės darbą, todėl visa bendrovės veikla orientuota į geriamojo vandens kokybės gerinimą, nepertraukiamą jo tiekimą vartotojui bei nuotekų išvalymą iki nustatytų gamtosauginių reikalavimų. Šios paslaugos kiekvienam vartotojui tiekiamos nuolat, nepriklausomai nuo gamtinių sąlygų, metų ar paros laiko, nes yra svarbios ir gyvybiškai reikalingos.
More

Keywords

water supply, waste removal, wastewater treatment plant, maintenance of watering places, treatment plants, services, water supply, devices, water supply, waste treatment, waste removal

More