Rywal LT, UAB

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 7

Legal data

  1. LT100003767419

Description

Pagrindinė įmonės veikla - prekyba metalų suvirinimo, gręžimo ir jų pjaustymo įrengimais bei atsarginėmis dalimis, medžiagomis, įrankiais ir kt. Suvirinimo, pjovimo ir gręžimo įranga: metalo pjovimo dujomis, plazma, lazeriu ir vandeniu įrengimai; MIG, TIG, MMA, Plazma ir kiti suvirinimo įrengimai, invertoriniai aparatai; kontaktinio suvirinimo įranga; automatinio suvirinimo įranga; gręžimo kolonėlės ir kt. Suvirinimo medžiagos: elektrodai juodam metalui, nerūdijančiam plienui, ketui, vario, aliuminio, nikelio, lydiniams virinti, apkietinimo ir aplydymo medžiagos; volframiniai, angliniai elektrodai; suvirinimo vielos; suvirinimo fliusai; priemonės suvirinimo siūlės formavimui ir kontrolei. Šlifavimo ir pjovimo priemonės: pjovimo ir šlifavimo diskai; metaliniai šepečiai; juostiniai pjūklai; frezos. Darbo saugos priemonės: apsauginiai drabužiai, pirštinės ir batai; regos apsauga; klausos apsauga; galvos apsauga; oro filtravimo sistemos. Techninė chemija: cheminės suvirinimo priemonės; nerūdijančio plieno ėsdinimo ir pasyvavimo priemonės; valomosios priemonės; saugančiosios priemonės.
UAB "Rywal LT" kvalifikuoti specialistai atlieka suvirinimo, gręžimo bei pjovimo įrangos remonto darbus savo dirbtuvėse arba pas klientą: atlieka įrangos garantinį ir pogarantinį remontą; įrangos techninės profilaktikos, remonto ir techninio aptarnavimo pagal vienkartines ir ilgalaikes sutartis paslaugos.
More

Keywords

welding, plasma, Mig, contact welding, electrodes, welding wire, bronze, brass, burners, cutters, tools, cutting discs, cutters, band saws, safety glasses, protective clothing, air filters, aerosols, garage services, welding equipment, welding materials

More