Šiaulių gedulo namai, UAB

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 11

Legal data

  1. LT444960917

Apraksts

Šiaulių gedulo namai įsikūrę strategiškai patogioje vietoje, miesto centre, todėl atvykti į įmonę yra patogu ne tik šiauliečiams, bet ir kitų miestų gyventojams. Erdvią automobilių parkavimosi aikštelę stebi vaizdo kameros, nakties metu įmonėje budi apsaugos darbuotojas.
Įmonėje veikia keturios šarvojimo salės. Salėse įrengti oro kondicionieriai. Kiekviena salė turi atskirus giminių kambarėlius, kuriuose yra mini virtuvėlės su visais būtinais indais, šaldytuvu, virduliu, popierinėmis servetėlėmis rankoms, šiltu vandeniu. Įmonėje yra didžiausias ritualinių prekių pasirinkimas visame mieste. Ištikti skaudžios netekties čia kreipiasi ne tik Šiaulių miesto, bet ir aplinkinių rajonų gyventojai. Čia dirbančios floristės pasiūlys platų asortimentą vainikų, krepšelių, gėlių salės papuošimui.
More

Keywords

funeral services, ritual services, funeral halls, funeral services, funeral supplies, coffins, funeral organization, funeral supplies, mourning bouquets, burial, funeral supplies, morutary, ritual, ritual paraphernalia/ritual articles, wreaths, coffins, rent of funeral halls, burial workflow, funeral halls, funeral services, cremation, ritual services

More