Šilinė, UAB

Contacts

  1. http://www.siline.lt

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 44

Legal data

  1. LT836948716

Description

Uždaroji akcinė bendrovė „ŠILINĖ“ (toliau – Bendrovė) įregistruota 1995m. kovo mėn. 20 d. rejestro Nr AB- 92.
Pagrindinė bendrovės pagrindinė veikla – nerūdinių medžiagų gavyba ir realizacija, bendrastatybiniai darbai, transporto ir mechanizmų paslaugos.
Bendrovė gamina ir parduoda įvairią žvyro, skaldos, žvirgždo, mišinių bei smėlio produkciją. Bendrovės parduodama produkcija apskaitoma tonomis, sveriama elektroninėmis svarstyklėmis.
Investuojama į tolesnį medžiagų kokybės gerinimą, aplinkosaugą, darbo našumo didinimą bei inovacijas. Tai padeda išlaikyti patikimo tiekėjo vardą bei didinti klientų skaičių. Bendrovė taip pat nuomoja transportą krovinių pervežimui, nuomoja sunkiuosius mechanizmus (buldozerius, greiderius, autokranus, ekskavatorius).
Turėdami savo pagamintą produkciją ir mechanizmus, konkurencingomis kainomis atliekame žemės ir gerbuvio darbus (trinkelių klojimas, kelių aikštelių įrengimas).
Turime sukaupę didelę patirtį montuojant pamatus iš pamatų blokų gyvenamiesiems namams, kitiems pastatams, taip pat lauko inžineriniams tinklams (vandentiekis, nuotekos).
More

Keywords

graders, mobile cranes, excavators, chipping, graders, mobile cranes, installation of foundations, watter supply, waste water, drainage, paving laying

More