Stega, UAB

Contacts

  1. http://www.specnuoma.lt

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 6

Legal data

  1. 2889911 - 2889911

Description

Įmonė savo veiklą vykdo jau 12 metus. Viena iš pagrindinių įmonės veiklų yra fasadinių ir modulinių pastolių nuoma ir pardavimas. Taip pat nuomojame ir parduodame statybinius mobiliuosius bokštelius ir klojinius. Mes siūlome greitai ir lengvai pastatomos bei išmontuojamos konstrukcijos pastolius, kurie yra kokybiški, stabilūs ir saugūs. Mūsų paslaugos apima atvežimą, iškrovimą, jų sumontavimą, įžeminimą, pridavimą, demontavimą ir išvežimą.
Teikiame konsultacijas, braižome pastolių ir klojinių montavimo schemas. Darbus atlieka kvalifikuota ir patyrusi specialistų komanda. Visa įranga yra sertifikuota pagal nustatytus Europos sąjungos reikalavimus" Nuomojame aukštos kokybės, saugius ir patikimus Rux, LAYHER tipo fasadinius pastolius. Siūlomi klojiniai turi ISO 9001, TUV sertifikatus. Patyrę aukštalipių kursus baigę įmonės darbuotojai gali pastolius sumontuoti ir išmontuoti jūsų objekte. Pastolius galime pristatyti ir pasiimti nurodytu adresu visoje Lietuvoje, tačiau intensyviausiai dirbame Žemaitijoje.
Nuomojame ir parduodame aukštos kokybės, paprastus montuoti, saugius ir patikimus ALTRAD firmos klojinius. Įmonė specializuojasi statybinės technikos ir įrankių nuomos srityje. Žinomų gamintojų statybinės technikos nuoma užtikrina vykdomų statybos darbų sklandumą ir produktyvumą. Pasirinktais įrankiais naudokitės tiek, kiek reikės - įrankių nuoma valandai, dienai, mėnesiui ar ilgesniam laikui. Dirbame su įmonėmis, įstaigomis, organizacijomis ir privačiais asmenimis. Užtikriname patogias nuomos sąlygas, profesionalų aptarnavimą ir visuomet geras kainas! Orientuojamės į teikiamos produkcijos kokybę bei operatyvų prekių pristatymą visoje Lietuvoje. Profesionalūs įmonės darbuotojai atsakys į visus Jūsų klausimus ir padės priimti optimaliausius sprendimus.
Taip pat įmonė prekiauja darbo pirštinėmis. Pirštinėmis skirtomis metalo apdirbimui, įvairiems suvirinimo darbams, karščiui atspariomis pirštinėmis, pirštinėmis skirtomis statybos ir montavimo darbams atlikti, bei maisto pramonei.
Prekiaujame vibroplokštėmis ir priemonėmis gruntinių kelių dulkėjimo mažinimui (dulkių surišėjais).
More

Keywords

scaffolding, formworks, sale of scafolding, facade scafolding, modular scafolding, commissioning, garbage removal, diamond discs, perforators, drills, grinders, concrete mixer, deep vibrator, generators, chainsaw, air compressor, heater, cleaning equipment, work gloves, dust, gravel roads, vibroplates, brushes, work safety measures

More