TM Statyba, UAB

Contacts

  1. http://www.tmstatyba.lt/

Reviews

Add a rating and review

Description

UAB “TM Statyba “ – privataus kapitalo įmonė įsikūrusi Vilniuje, Lietuvoje. Įmonė specializuojasi statybų ir vidaus inžinerinių sistemų montavimu, įrengimu. Mums yra suteikta teisė būti ypatingo statinio statybos rangovu.
Esame atestuoti atlikti:
gyvenamųjų ir negyvenamųjų pastatų statiniai statybos darbų srityje: žemės darbai, apdailos darbai, statinio vandentiekio ir nuotekų šalinimo inžinerinių sistemų įrengimas statinio šildymo, vėdinimo ir oro kondicionavimo inžinerinių sistemų įrengimas
Visi įmonėje dirbantys darbuotojai yra savo srities žinovai. Darbų atlikimą prižiūri ir koordinuoja atestuoti darbų vadovai.
Lanksti kainų politika ir aukšta darbų kokybė lėmė sėkmingą projektų vystymą ne tik privačiame sektoriuje, bet ir subrangos paslaugoje verslo klientams. Sėkmingai bendradarbiaujame su įmonėmis/rangovais atliekančiais įvairius statybos darbus.
More

Keywords

concrete making, stonework, concreting, masonry works, fundament, concreting of fundament, roofs, roof, Roofing, plumbing, plumbing, heating systems, installation of systems, montage, aero thermal, geothermal heating, radiator, solid fuel, boilers montage, adjustment, start-up, water supply systems, pipes, pipelines, watter supply, new, repairs, replacement, water meters, ventilation, ventilation, ventilation, cooling, renovation, construction works, building, Thermal insulation, facades, facade finish, engineering systems, wastewater treatment plant

More