Ukmergės autobusų parkas, UAB

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 71

Legal data

  1. LT827708113
  2. Luminor Bank AS Lietuvos skyrius

Description

Autotransporto įmonė Ukmergėje buvo įkurta pirmaisiais pokario metais. Jos bazę sudarė tik keli sunkvežimiai ir keli maži autobusai. 1949 m. įmonės žinioje buvo 19 automobilių, kuriuos vairavo 19 vairuotojų. Autobusais tais metais buvo pervežta 6.5 tūkstančio žmonių.
Ukmergės autotransporto įmonė stambiausia buvo 1970 metais: darbuotojų skaičius tuo metu išaugo iki 890, tame skaičiuje vairuotojų buvo 545. Jie vairavo 416 sunkvežimių, 62 autobusus, 17 lengvųjų automobilių.
Po Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 1992 m. Ukmergės valstybinė autotransporto įmonė buvo reorganizuota ir įkurta Uždaroji akcinė bendrovė „Ukmergės autobusų parkas”. Pagrindinė bendrovės veikla – keleivių vežimas autobusais vietinio susisiekimo (miesto ir priemiesčio) maršrutais bei specialiais ir užsakomaisiais reisais.
Kita bendrovės veikla – bagažo ir siuntų gabenimas, autobusų stoties eksploatavimas, laisvų patalpų nuoma, reklama ir kt.
Šiuo metu autobusų parke dirba 60 darbuotojų. Miesto ir priemiesčio maršrutais važinėja 29 autobusai. Per metus bendrovės autobusai nuvažiuoja virš 1 mln. kilometrų ir perveža daugiau kaip 2 mln. keleivių.
Kviečiame keliauti su mumis ir linkime, kad kelionės metu visus lydėtų gera nuotaika ir malonūs įspūdžiai.
More

Keywords

bus rent, stations, carriage of passengers, routes, rent of vans, buses

More