Vakarinė žara, UAB

Contacts

  1. +370 69958865

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 30

Legal data

  1. LT476134917

Description

Jaukus restoranas "Žara" geriausias pasirinkimas praleisti romantiškam vakarui ar sutikti garbų svečią, švęsti asmenines šventes, vestuves, krikštynas, gimtadienius, jubiliejus. Restorane rengiami įvairūs pobūviai, furšetai, banketai. Mūsų personalas gali pasirūpinti ne tik jūsų šventės maistu, bet ir muzikantais, programa, dekoracijomis ir kt.

Restorane lankytojams siūlomas šviežias, puikiai suderintas maistas, bei tradiciniai gėrimai. Skubantiems dienos metu – puiki vieta pietūms. Užsukite į restoraną „Žara"skaniai pavalgyti ar paprasčiausiai paskanauti desertų su kvapnios kavos puodeliu, ir gerai praleisti laiką!

Paslaugos: Restoranas 120 vietų. Banketinės salės 20 ir 120 vietų nuoma. Išvažiuojamųjuų obūvių, vestuvių, furšetų, banketų organizavimas iki 400 asmenų. Gedulingų pietų organizavimas iki 130 asmenų.
More

Keywords

party organization, organisation of wedding, organization of buffets, organization of banquets, restaurant, cafe, banquets, receptions, plat du jour, organization of holidays, banquet hall, take away food, funeral dinner, kibins

More