Vidlinas , UAB

Contacts

  1. +370 65550383
  2. http://www.vidlinas.lt

Reviews

Add a rating and review

Business data

  • 11

Legal data

  1. LT794333610

Description

UAB „VIDLINAS“ - mažmeninės prekybos ir paslaugų įmonė, prekiaujanti naujomis ir naudotomis automobilių detalėmis, automobilių priežiūros priemonėmis ir medžiagomis, aksesuarais, padangomis ir naudotais automobiliais. Bendrovė teikia ir automobilių remonto ir technines priežiūros paslaugas, draudimo paslaugas. Autodetalių parduotuvėse rasite bet kokią Jūsų automobiliui reikalingą detalę naują arba naudotą, jeigu nėra vietoje atvešime pagal užsakymą.
UAB „VIDLINAS“ parduotuvės yra Tauragėje: J. T. Vaižganto g.124 ir Šilalėje, Dvaro g. 9. Pas mus galėsite išsirinkti aukštos kokybės detales už mažą kainą. Suteiksime konsultaciją Jus dominančiais klausimais. Galime patikrinti ir suremontuoti Jūsų automobilio variklį, važiuoklę, stabdžius. Autoremonto paslaugas atliekame Tauragėje: Pramonės g 2D ir Šilalėje Dvaro g. 9.
More

Keywords

auto parts, used auto parts, auto cosmetics, garage, garage services, montage of tires, chassis repair, oils, replacement of oils, used cars, sale of automobiles, insurance services, toe-out, wheel geometry setting, engine repairs, balancing of wheels, car repair, chassis repair, used automobile parts, auto cosmetics

More