Akmenukai, UAB

  • akmenukai.lt/
  • Savanorių pr. 1, PC "Helios City", 2 a. (Naujamiestis), 03116 Vilnius

Контакты

  1. http://akmenukai.lt/

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 3

Юридические данные

  1. LT100003714317

Описание

Natūralaus akmens didmeninė ir mažmeninė prekyba iš viso pasaulio: marmuras, granitas, skalūnas, smiltainis, travertinas, bazaltas, kalkakmenis, kvarcitas ir kt. Akmuo fasadams, sienų apdailai, grindims, laiptams, palangėms, židiniams, gerbūviui. Matmenys ir apdirbimo metodai pagal Jūsų pageidavimą. Akmuo - pjautas arba skeltas, o jo paviršius - poliruotas, degintas, bučerduotas ar kitaip apdirbtas.

Statybos bendroves aprūpiname įvairių dydžių natūraliu akmeniu – plytelės, plokštės, trinkelės ir kiti iš akmens pagaminti elementai – kolonos, karnizai, baliustrados o ilgalaikiai ryšiai su užsienio partneriais leidžia pasiūlyti patrauklias kainas ir puikią kokybę. Mumis pasitiki geriausi Lietuvos architektai ir interjero dizaineriai.

Natūralus akmuo http://akmenukai.lt/
Lankstus akmuo https://lankstusakmenys.lt/
Akmens impregnantai http://akmenukai.lt/lt/akmens-impregnantai-36
Больше

Ключевые слова

камень, Изделия из камня, отделка фасада, декоративный камень, отделка фасада, песчаник, гранитная плитка, каменная облицовка, щебень, альпинарии, карнизы, кровельные покрытия, мраморные полы, гранитные полы, напольные покрытия, подоконники из гранита, мраморные подоконники, гранитные подоконники, гранитные, уличные лестницы

Больше