Apiterapija, UAB

Контакты

  1. +370 52450415
  2. +370 5 2706201
  3. http://www.apiterapija.lt

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 10

Юридические данные

  1. LT222220314
  2. AB Swedbank

Описание

UAB “Apiterapija” įkurta 1993 metais.
Nuo pat įmonės įkūrimo prekiaujame Vokietijos kompanijos Schülke&Mayr GmbH dezinfekuojančiomis ir plaunančiomis medžiagomis. Tai kompanija, kuri pirmoji pateikė rinkai komercinę dezinfekcijos priemonę. Schuelke visuomet išsiskyrė ne tik aukščiausia savo produktų kokybe bet ir novatoriškumu- ši kompanija sukūrė ir iki šiol sėkmingai tobulina bei kuria oktenidino pagrindu gaminamus preparatus- odai, gleivinėms, žaizdoms bei burnos ertmei (Octenisept, Octenisept žaizdų gelis, Octenisan, Octenidol, Octenilin).
Taip pat kompanijai Schuelke priklauso ir pilnai virucidiniu (naikina visus virusus) poveikiu pasižyminti rankų dezinfekcijos medžiaga Desderman N ir Desderman Pure- tai veiksmingiausios (šį teiginį patvirtina nepriklausomų laboratorijų ekspertų išvados) ir tuo pat metu saugiausios rankoms priemonės (SELS testas).
Tai tik keli pavyzdžiai iš begalės, patvirtinantys, kad Schuelke yra kompanija, diktuojanti kryptį ir tendencijas dezinfekcijos bei plovimo srityje medicinoje.
Kita Schuelke kompanijos filosofijos dalis, labai artima mūsų įmonei, yra ne pavienių produktų, o sistemingų sprendimų siūlymas- ar tai būtų higienos sprendimas odontologijos arba medicinos klinikai, ar ligoninės padaliniui.
Mes tikime, kad tik gilus situacijos suvokimas ir profesinių žinių pritaikymas gali duoti puikų rezultatą, kurio mes ir siekiame- vien tik geri produktai niekada neužtikrins pilno klinikos saugumo.
Nuo 2005 metų UAB „Apiterapija“ džiaugiasi, galėdama pasiūlyti savo klientams taip pat ir priemones bei įrangą sterilizacijai, laboratorinę įrangą ir kitas prekes bei paslaugas.
Siekiame tiekti tik aukščiausios kokybės prekes ir paslaugas, todėl visos mūsų siūlomos prekės yra gaminamos Vakarų Europoje arba JAV. Žinome ir suprantame, kad kokybė yra svarbi kasdieninėje Jūsų praktikoje ir kiekvienas susidūrimas su netinkamu produktu kasdieniame darbe kainuoja laiko ir pastangų.
Džiaugiamės, kad ilgamečiai mūsų klientai vertina mūsų pastangas, ir esame dėkingi jiems už ištikimybę mums ir mūsų siūlomai kokybei.
Больше