Aremikas, UAB

Контакты

  1. http://www.zvake.lt

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 30

Юридические данные

  1. AB Swedbank
  2. LT45 7300 0100 8528 4071

Описание

UAB „AREMIKAS“ – tai šildymo įrangos prekybos kompanija, veikianti nuo 2001 metų. Savo klientams pateikiame platų šildymo katilų, vandens šildytuvų, radiatorių, konvektorių, vamzdynų, dūmtraukių, siurblių, kolektorių, dušo kabinų, maišytuvų, rankšluosčių džiovintuvų, vonių, santechninės keramikos asortimentą.
Kietojo kuro katilas „Žvakė“ skirtas individualių gyvenamųjų bei pramoninių patalpų šildymui. Cilindro formos katilas kūrenamas malkomis arba malkų ir biokuro mišiniais. Katile įdiegtas unikalus kietojo kuro deginimo būdas, kai dega tik 10 - 20 cm. aukščio viršutinis kuro sluoksnis, o ne visa kūrykloje esanti įkrova. Į kūryklą tiekiamas oras pašildomas išeinančių dūmų ir nukreipiamas į degimo židinį oro skirstytuvu. Sudegus malkų sluoksniui, oro skirstytuvas (degindamas 10 - 20 cm. malkų sluoksnį) leidžiasi žemyn ir visada laikosi ant degančių malkų degimo židinyje.
2004 m. pradėta kietojo kuro katilų „ŽVAKĖ“ ir „CANDLE“ gamyba. Kietojo kuro katilas su viršutiniu oro paskirstymu yra ekologiškas, unikalios konstrukcijos ir neįprasto dizaino tokios paskirties įrenginys, pagrindiniais darbiniais rodikliais lenkiantis bet kokio kito dizaino ar konstrukcijos analogiškos paskirties įrenginius. 2008m. pradėtas kietojo kuro katilų „CANDLE“ eksportas į Rusiją, Ukrainą, Rumuniją, Latviją. Rūpinimasis klientais, darbuotojais ir aplinka – ypatingai svarbi mūsų darbo dalis.
Больше

Ключевые слова

водонагреватели, твердотопливные котлы, сервис

Больше