Doklas, Siuvimo reikmenų pasaulis, prekybos salonas, UAB

Контакты

  1. +370 68258874
  2. http://www.doklas.com

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 25

Юридические данные

  1. LT230706515

Описание

Norite pajusti prekės kokybę, gauti išsamią konsultaciją, kitaip nei internetinėje parduotuvėje, apsilankykite mažmeninėje parduotuvėje SIUVIMO REIKMENŲ PASAULIS Vilniuje, Vytenio g. 42a, tel. +370 682 58874

Jei perkate didesniais kiekiais, laukiame didmeninėje parduotuvėje SIUVIMO REIKMENŲ BAZĖ Vilniuje, Žirnių g. 18, tel. +370 682 58871

Jei norite gauti didmeninės kainas ir tapti pastoviu pirkėju, dėl sutarties sudarymo kreipkitės į vadybininkus, tel. +370 682 58872

UAB „Doklas“ – didžiausia didmeninės prekybos siuvimo priedais įmonė Baltijos šalyse.
Prekės sertifikuotos nepriklausoma testavimo ir sertifikavimo sistema skirta tekstilei, jos tarpiniams bei galutiniams produktams OEKO-TEX Standard 100.
Didelės kiekvienos spalvos ar rūšies prekių atsargos, aukšta kokybė ir žemos didmeninės kainos leidžia aptarnauti ir bendradarbiauti su stambiais drabužių, avalynės, tekstilės, galanterijos, baldų siuvimo fabrikais ir prekybos centrais, dalyvauti viešuosiuose pirkimuose.
Gausus siuvimo ir rankdarbių reikmenų asortimentas įgyvendins mėgėjų ir pradedančiųjų meniškas idėjas. Nepamirškite padidinti užsakomos prekės kiekį, kad gauti dar geresnę kainą ir nemokamą pristatymą.
UAB „Doklas“ yra prekinio ženklo RainBow savininkas, turintis išimtines teises į šį prekinį ženklą Europos sąjungoje ir kitose šalyse. Prekės, pažymėtos RainBow ženklu, gaminamos didžiosiose Pietryčių Azijos, Amerikos ir Europos šalių įmonėse.
Nuo 1995 metų siuvėjų profesionalų ir mėgėjų stabili partnerė, lankstus, tikslus ir patikimas siuvimo reikmenų tiekėjas siuvykloms, dizaineriams, spaustuvėms, reklamos agentūroms, teatrams, viešbučiams, biudžetinėms ir valstybinėms įstaigoms, kitoms mažmenine ar internetine prekyba užsiimančioms įmonėms.
Visi užsakymai apdorojami ir išsiunčiami per 24 valandas.
Jei neradote ieškomos prekės dėl galimybės ją užsakyti ir pristatyti, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo skyrių.
Больше