Giemeda, UAB

Контакты

  1. +370 68620568
  2. +370 458 75864
  3. http://www.giemeda.lt

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 10

Юридические данные

  1. LT732032917

Apraksts

Patikimumas ir atsakingumas – UAB "Giemeda" vertybės, kuriant solidų verslą ir formuojant tvirtą ir patikimą partnerystę. Patikimumas mums taip pat reiškia sąžiningumą ir lojalumą. Visada laikomės duoto žodžio, atsakingai elgiamės su klientais ir partneriais bei jų konfidencialia informacija. Mes – patikimi Jūsų partneriai ir esame orientuoti į ilgalaikį bendradarbiavimą garantuodami kokybiškas paslaugas.

Kompetencija ir veiklumas. Klientams teikiame tik tas paslaugas ir taikome tik tuos darbo metodus, kurie yra praktiškai ir kokybiškai pagrįsti. Nuolat tobuliname savo kvalifikaciją, kaupiame svarbias profesines žinias, kurias kryptingai diegiame praktikoje. Mes keliame sau aukščiausius profesionalumo reikalavimus.

Paprastumas ir empatija. Savo darbuose ir bendravime vertiname paprastumą ir aiškumą. Esame lengvai suprantami ir siekiame aiškiai ir paprastai perteikti sukauptas žinias ir praktinę patirtį. Tikime, kad lengviausi sprendimai yra veiksmingiausi. Empatija mums padeda įsijausti į klientų motyvus, tokiu būdu užtikrinant produktyvesnį bendravimą ir geresnius tarpusavio santykius.
Больше

Ключевые слова

покупаем лес, покупаем древесину, санитарные работы, разрабатываем лесные делянки, лесовосстановление на вырубках, лесозаготовки, покупка леса, лесорубка, Скупка леса, производство поддонов, обработка древесины, бревенчатые дома, беседки, вагонка, половые доски, производство поддонов

Больше