Krasas, UAB

Контакты

  1. http://www.krasas.lt

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 11

Юридические данные

  1. LT100001323118
  2. AB SEB bankas

Описание

UAB “Krasas” daugiau kaip 15 metų užsiimantis didmenine prekyba medžiagomis šildymo, priešgaisrinėms sistemoms, nuotekų ir vandentiekio, įvairiais izoliacijos gaminiais, pagal Jūsų pateiktas užklausas, sąmatas ar žiniaraščius gali pateikti pasiūlymus. Tai apima katilines, šilumos, priešgaisrinius ir vandentiekio punktus ir įvadus ar apskaitos mazgus. Pagal pateiktus parametrus parenkame šilumokaičius (“Danfoss”, Danija) ir siurblius („Wilo”, Vokietija) bei tūrinius vandens šildytuvus ir akumuliacines talpas („Galmet“, Lenkija) inžinerinėms sistemoms (šildymui, vandentiekiui, vėdinimui). Pilnai sukomplektuojame radiatorinio ir grindinio šildymo sistemą (gali būti laidinė, belaidė, GSM) su visa reikalinga automatika. Siūlome apskaitos prietaisus vandeniui ir šilumai („Sontex“ Šveicarija, „Apator-Powogaz“ Lenkija). Galime paskaičiuoti aprišimo mazgus kaloriferiams bei ventkameroms. Iš sandėlio galime sukomplektuoti ir pateikti priešgaisrinės sistemos („Rolland“, „CPF“, „Gras“ ) elementus: sprinklerius, vožtuvus, sklendes, dėžes ir kt. gaisrinei sistemai reikalingas medžiagas. Mūsų siūlomame asortimente yra vidaus ir lauko nuotekų sistemos („Wavin“, „Magnaplast“ Lenkija), polipropileno (PPR) ir presuojamo plieno („Kan-therm“ Lenkija vamzdynai šildymui ir vandentiekiui. Pristatome „Thermafleks“, „Paroc“, Rockwool“, „Isover“ izoliacines medžiagas vamzdžiams izoliuoti.
Kadangi prekiaujame „Danfoss“ (Danija),Watts Industries“ (Vokietija“) ir „Herz Armaturen“ (Austrija), “Caleffi International” (Olandija) gamintojų prekėmis, tai mūsų siūlomų prekių asortimente yra išsiplėtimo indai, reguliuojami kolektoriai, grindinio šildymo automatika, katilinių įranga, balansavimo – reguliavimo armatūra su pavaromis, slėgio perkričio reguliatoriai, pamaišymo mazgai solidarinėms sistemoms, biokurui, geoterminiam šildymui, matavimo ir apskaitos prietaisai, dvieigiai ir trieigiai linijiniai ir rotaciniai vožtuvai, slėgio rėlės, termostatai pridedami ir panardinami, automatiniai papildymo ir apsauginiai vožtuvai, pex ir pert daugiasluoksniai vamzdžiai ir fasoninės dalys, uždaromoji armatūra, purvarinkiai ir atbuliniai vožtuvai.
Больше

Ключевые слова

многослойная труба, изоляционные оболочки, маты, термоизоляция, мирелон, термометры, манометры, канализация, дождевые стоки, коллекторы, вентили, прессованная сталь, пожарное оборудование, спринклеры, обратный клапан, фильтры, консоли, отопительное оборудование, вентили, вентиль, корректоры, корректор

Больше