Logila, UAB

Контакты

  1. +370 60412902
  2. http://www.zol.lt

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 4

Юридические данные

  1. LT100003556915

Apraksts

UAB „LOGILA“ – transporto – ekspedijavimo kompanija įkurta 2007 m., siūlanti dalinių krovinių logistikos paslaugas apimančias visą pasaulį.
Mūsų pagrindinė funkcija – maksimalus kliento prekių judėjimo efektyvumo užtikrinimas, optimalių transportavimo sprendimų diegimas, mažinant prekių paskirstymo išlaidas, terminus bei rizikas.
Mes visada siekiame, kad klientas kreiptųsi į mūsų kompaniją ne tik pervežimo stadijoje, bet ir iš anksto: tiekimų planavimo, sutarties sudarymo metu ir pan. Daugeliui klientų mes projektuojam pervežimus ilgam laikui, tuo pačiu maksimaliai optimizuojant procesus, mažinant riziką bei pasiekiant žymų lėšų taupymą. Paslaugų teikimo sfera, tokia kaip krovinių pervežimas, saugojimas, muitinės dokumentų įforminimas, kaip ir kiti dalykai, priklauso nuo rinkos konjunktūros, sezono, įvairių rūšių kuro kainų ir t.t. Ir kas vakar buvo pelninga, tai šiandien gali būti per brangu ir neefektyvu. Todėl mūsų specialistai stengiasi dirbti atsižvelgiant į bendrą situaciją rinkoje.
Больше

Ключевые слова

сборные грузы, международная перевозка, перевозка отправлений, логистические услуги, частичные грузы, таможенные услуги, доставка грузов, логистика грузов

Больше