Milsa, UAB

Контакты

  1. https://ponasakmuo.lt/

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 21

Юридические данные

  1. LT330889811
  2. AB SEB bankas

Описание

Ponas akmuo – tai mūsų komandos pagarbus požiūris į šią uolieną ir jos kuriamas vertes: natūralumą, ilgaamžiškumą, tvirtumą. Ne veltui akmuo ilgainiui buvo ir yra garbinamas, iš akmens statomos šventovės, aukojimo vietos. Akmens panaudojimas visais laikais buvo labai platus, o šiandien akmuo daugiausiai naudojamas kelių statybai ir grindimui, aplinkos tvarkymui, sodų ir sodybų puošimui, landšaftui, kapų dekoravimui ir daugelyje kitų vietų. Akmuo – tikras ponas gausiame statybinių, aplinkotvarkos ir dekoravimo medžiagų pasaulyje.
Ponas akmuo – tai naujas, 2019 metais Milsa įmonių grupės sukurtas prekės ženklas, kuris apjungia prekybą šiais produktais:
Dekoratyvinė skalda ir akmenys (sveriami ir fasuoti). Akmenys ir skalda naudojami aplinkotvarkos darbams, kapų dekoravimui ir pan.
Granito ir dolomito skalda ir kita karjerinė produkcija, parduodama mažmeninės prekybos klientams. Skaldos naudojamos aplinkotvarkai, laikinų kelių įrengimui ir kitur.
Natūralaus akmens gaminiai (bortai, trinkelės, plokštės, pakopos, blokai ir pan.) skirti lauko darbams, aplinkotvarkai, kapų tvarkymai ir pan.)
Kiti akmens gaminiai, naudojami dekoravimui, aplinkotvarkai, sodo įrengimui, statybai ir pan.
Больше

Ключевые слова

гранитный щебень, Изделия из камня, брусчатка, бордюры, платы, декоративный щебень, декоративный щебень, гранитный щебень, торговля по Интернету, мраморный щебень

Больше