Naujas veidas, UAB

Контакты

  1. https://www.naujasveidas.lt/

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 6

Юридические данные

  1. LT413246917

Описание

UAB „Naujas veidas“ – 1995 m. įkurta verslo dovanų ir reklamos atributikos bendrovė. Mes dirbame, kad užtikrintume Jūsų verslo sėkmę. Paklausite, kodėl? Tai paprasta. Kalbėdami apie verslo dovanas ar reklamos atributiką – dalykus, kurie, žinia, formuoja Jūsų įmonės įvaizdį, gerina santykius su klientais, skatina pardavimą – mes pirmiausia turime omenyje idėją. Siūlome Jums savo idėjų banką, kuris atitinka būtent Jūsų poreikius. Taip taupome laiką ir neapkrauname Jūsų neįdomia bei nereikalinga informacija.
Dirbame ir su Europoje pripažintomis bei vertinamomis verslo dovanų įmonėmis, ir su tiesioginiais gamintojais. Uždedame logotipus ant reklamos suvenyrų. Tai padarome kokybiškai ir laiku, nes turime puikią gamybos bazę: lazerinę įrangą, tampografijos, šilkografijos, siuvinėjimo įrenginius.
Kartais mūsų klausia, kuo mes geresni už kitus, kodėl verta su mumis dirbti. Atsakymas vienas – pabandykite. Nenusivilsite. Tikimės, kad Jūs tapsite mūsų klientu!
VERSLO DOVANOS
Mūsų įmonėje galite užsisakyti solidžių dovanų verslui, reklamos atributiką pardavimams skatinti, reklamos suvenyrus. Tai dovanos: verslo partneriams, klientams; firmos darbuotojams; ypatingoms šventėms; akcijoms. Visos dovanos bus pažymėtos Jūsų įmonės logotipu ar kita pageidaujama informacija. Nestandartiniai gaminiai Projektuojame ir gaminame nestandartinius gaminius. Tai yra įvairūs apdovanojimai, nominacijos, reklaminės lentelės iš skirtingų medžiagų.
GRAVIRAVIMAS LAZERIU
Paprastai ir greitai graviruojame ant gaminių iš stiklo, metalo, odos, medžio, popieriaus, plastiko, organinio stiklo. Graviruojame ant cilindro formos objektų, pagamintų iš stiklo ar metalo.
ANTSPAUDŲ GAMYBA
Lazerine įranga, kuria galima tiksliai atkurti mažus ir sudėtingus elementus, gaminame gumą antspaudams. Siūlome įvairaus dydžio ir tipo antspaudų (datos spaudų, antspaudų su numeratoriumi). Visą siūlomą asortimentą galėsite pažiūrėti, atvykę pas mus.
VĖLIAVOS
Gaminame įvairias reklamos vėliavas, vėliavėles, gaireles. Pagrindiniai spaudos būdai: šilkografija, sublimacija, skaitmeninė spauda.
SIUVINĖJIMAS
Teikiame siuvinėjimo paslaugas ant įvairių gaminių. Tai gali būti logotipų, užrašų siuvinėjimas ant įvairios tekstilės (marškinėliai, kepurėlės, rankšluosčiai ir kt.), emblemų gamyba.
TAMPOGRAFIJA
Populiarus būdas užrašams gaminti. Galimos net 4 skirtingos spalvos. Tampografinės spaudos galimybės leidžia atspausti pageidaujamus užrašus ant įvairių nelygių paviršių: rašiklių, žiebtuvėlių, pakabukų, laikrodžių ir kt.
SPAUDA
Spaudos darbai − sėkmingo verslo dalis. Siūlome Jums platų spaudos paslaugų spektrą: vizitinių kortelių, kalendorių, bukletų, atvirukų, sąskaitų faktūrų, vokų ir daugybės kitų leidinių kūrimą bei gamybą. Mes padarysime viską – nuo maketo iki galutinio produkto.
SPAUDA ANT ĮVAIRIŲ PAVIRŠIŲ
Taikydami šilkografijos technologiją ir ne tik, kuriame užrašus ant įvairių paviršių. Šis būdas logotipams gaminti tinkamas įvairioms medžiagoms: popieriui (vizitinėms kortelėms), tekstilei (marškinėliai, kepurėlės, rankšluosčiai ir kt.), keramikai (puodeliai ir kt.).
Vizualinė reklama
UAB „Naujas veidas“ gali pagaminti šias vizualinės reklamos priemones:
reklama ant automobilių; reklamos stendai ir tentai; reklamos iškabos; tūrinės iškabos; šviečiančios reklamos iškabos; informaciniai reklamos stovai.
Больше

Ключевые слова

деловые подарки, лазерная гравировка, изготовление флагов, изготовление печатей, тампонография, шелкография, рекламная вышивка, макетирование, номинации, нестандартные изделия, печатные работы, изготовление наград, визуальная реклама, реклама на автомобилях, цифровая печать, изготовление календарей, буклеты, объемная реклама, рекламные футболки, изготовление наград, репрезентативная атрибутика, услуги макетирования, рекламные атрибуты, лазерная гравировка, вышивка, печатные работы, уф-печать, вымпелы

Больше