Контакты

  1. http://www.nobelbiocare.com

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 5

Юридические данные

  1. LT100002105213
  2. UAB Medicinos bankas

Описание

Implantologijos pradininkė „Nobel Biocare“ yra seniausiai pasaulyje pilną odontologijos sprendimų paketą teikianti kompanija, kuri siūlo gydytojams odontologams ir jų pacientams naujausiais ir pažangiausiais klinikiniais tyrimais pagrįstus produktus ir gydymo metodikas.

Dantų implantų sistemos
All-on-4® gydymo metodika
Trefoil™ sistema
Individualizuoti protezai ir CAD/CAM sistemos
Skaitmeninis gydymo planavimas
Gidinės chirurgijos sprendimai
Kaulo pakaitalai

Kompanijos tikslas - padėti dantų specialistams suteikti savo pacientams gyvenimo kokybę. Ši filosofija grindžiama daugiau nei 60 metų nuolatinės inovacijos rezultatais, kurie atsirado 1952 m. prof. Per-Ingvaro Branemarkui išradus „osseointegraciją“.

Kompanijos gaminamiems implantams teikiama viso gyvenimo garantija.

„Nobel Biocare“ sukūrė unikalius dantų implantavimo metodus, maksimaliai pritaikytus paciento fiziniam ir emociniam patogumui. Turintiems beviltiškai sugedusį vieną ar kelis dantis, skirtas momentinio implantavimo metodas. Tai unikali galimybė implantą įsriegti iškart po nesveiko danties pašalinimo. Taip maksimaliai sutrumpinamas gydymo laikas, išvengiama siūlių ir papildomų chirurginių intervencijų. Praradusiems daugumą arba visus dantis skirta All-on-4 gydymo metodika, kai visiems vieno žandikaulio dantims pritvirtinti yra naudojami tik 4 implantai. Tos pačios procedūros metu, ant ką tik įsriegtų implantų, yra tvirtinami laikini dantys, kurie po kurio laiko yra pakeičiami nuolatiniais. All-on-4 gydymo metodika yra nuodugniai ištirta ir sėkmingai pasaulyje taikoma jau daugiau nei 20 metų.
Больше

Ключевые слова

NOBEL BIOCARE, All-On-4, zygoma

Больше