Classic Line Decor

Контакты

  1. https://classiclinedecor.com/

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 5

Юридические данные

  1. LT100002009714
  2. AB Šiaulių bankas

Описание

"Classic Line Decor" kolekciją sudaro lubinės ir sieninės apdailos juostos, grindjuostės, apvadai langams ir durims, rozetės luboms, piliastrai, koncolės ir kiti elementai. Apdailos elementai pagaminti iš poliuretano, paviršius gruntuotas baltais dažais. Tai šiuolaikiška medžiaga, kuri atspari drėgmei bei temperatūrų svyravimams, lengva transportuoti, paprasta montuoti.

Bendradarbiaujame su interjerų dizaineriais bei apdailos meistrais.

Per ilgametę patirtį prikaupėme žinių, kuriomis mielai dalinamės su savo klientais. Tam esame sukūrę priemonių, kurios palengvina pasirinkimą, apsipirkimą bei įsirengimą, tai:
- Patarimai ir konsultacijos kaip skoningai pasirinkti ir suderinti lubų ir sienų apdailos elementus. Tam sukūrėme interjerų idėjų katalogą su parinktų apdailos juostelių komplektais. Juo patogu naudotis tiek interjerų dizaineriams, tiek ir kuriantiems savarankiškai savo namų interjerą.
- E-parduotuvėje patogu apsipirkti bei apmokėti už prekes. Užsakymas atvyks Jūsų adresu per 2-3 darbo dienas.
- Video pamokos meistrams bei mėgstantiems DIY.

Pajauskite interjero dekoravimo malonumą su "Classic Line Decor"!

Objektai, kuriais didžiuojamės - Viešbutis "PACAI", viešbutis "Kempinski Hotel Cathedral Square", Lenkijos ambasada.
Больше

Ключевые слова

ленты, плинтусы, элементы отделки интерьера, консоли, молдинги, декор стен, отделочные ленты, интерьер, элементы интерьера, зеркало, зеркала, овальное зеркало, круглое зеркало

Больше