Ramybės takas, UAB

Контакты

  1. http://www.ramybestakas.lt
  2. www.ramybestakas.lt

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 16

Юридические данные

  1. LT484443219

Описание

Uždaroji akcinė bendrovė „Ramybės takas“ laidojimo paslaugas pradėjo teikti 2002 metais. Per tą laiką suburtas profesionalus ir patikimas kolektyvas, įgyta patirtis organizuojant ir teikiant visas laidojimo ir su juo susijusias paslaugas. Atliekame visus darbus, pradedant nuo mirusiojo pargabenimo specialiu transportu iš įvykio vietos, kur tai beįvyktų, Lietuvoje ar užsienio šalyse.

Turime patirtį parvežant mirusiuosius iš Airijos, Anglijos, Ispanijos, Prancūzijos, Austrijos, Čekijos, Vokietijos, Švedijos, Norvegijos, Rusijos, Baltarusijos ir kitų šalių. Sutvarkome pervežimo ir pašalpai gauti reikalingus dokumentus. Šarvojimui yra įruoštos keturios šildomos salės su poilsio kambariais. Turime šaldytuvus, esant reikalui velionį galime pasaugoti ilgesnį laiką. Gėlių, vainikų ar kitų laidojimo prekių galite įsigyti bet kuriuo paros metu. Esant finansinėms problemoms taikome apmokėjimo atidėjimą.

Ištikus nelaimei nelikite vieni. Mes jums padėsime sunkią netekties valandą. Kreipkitės telefonu +370 614 07770 visą parą.
Больше

Ключевые слова

организация похорон, ритуальные услуги, похоронные принадлежности, оформление документов на захоронение, оформление документов для похорон, организация похорон, организация похорон, Ритуальные услуги, носильщики гроба, катафалк, автокатафалки, катафалки, услуги фотографа, певчие, траурный обед, могильщики, ритуальные услуги, похороны в Каунасе, цветы, кремация, урны, скрипка, бальзамирование, подготовка покойного к погребению

Больше