Akmens šalis, UAB Rudmarma

Контакты

  1. +370 68608203
  2. http://www.akmenssalis.lt

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 20

Юридические данные

  1. LT813323716

Apraksts

Mūsų istorija prasidėjo 1995 metais, įkūrus Juozo Rudalevičiaus individualią įmonę (RUDMARMA) Trakuose. Tai buvo maža komanda, pradėjusi tuo metu neįsivaizduojamą verslą su savos gamybos akmens apdirbimo staklėmis. Tuo metu Lietuvoje ši sritis buvo nauja, tad kiekvienas projektas buvo daromas lyg savo šeimos nariams.
Džiaugiamės, kad per daugiau nei 20 metų “Akmens šalis” meistrai atliko projektus Lietuvos Respublikos prezidentūroje, Vilniaus Katedroje, Vilniaus miesto Rotušėje. Mūsų darbus vertina žymūs Lietuvos sportininkai, verslo, kultūros ir politikos atstovai bei daugybė savo namus kuriančių žmonių.
Šiandien “Akmens šalis” yra moderni įmonė, naudojanti naujausias technologijas. Mūsų meistrų rankos prisiliečia prie kiekvieno projekto, sukurdamos unikalius ir aukštos kokybės darbus – tai, ką Jūs galite perduoti iš kartos į kartą.
Bendradarbiaukime
Siekiame kurti individualius sprendimus, todėl “Akmens šalis” atvira naujoms galimybėms. Kviečiame bendradarbiauti interjerų dizainerius, projektuotojus, architektus. Esame įsitikinę, kad rasime geriausius sprendimus jūsų projektui. Susisiekite su mumis telefonu +370 604 44419.

Больше

Ключевые слова

обработка камня, производство, реставрация, монтаж, консультирование, укладка плитки, мрамор, гранит, экзотика, Лестницы, подоконники, полы, отделка стен, отделка фасада, скульптуры, мозаики, плитка, плитка

Больше