Šiaulių liftas, UAB

Контакты

  1. +370 41456796
  2. +370 41 463560
  3. http://www.siauliuliftas.lt

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 50

Юридические данные

  1. LT447075113
  2. Luminor Bank AS Lietuvos skyrius

Apraksts

UAB „Šiaulių liftas“, turėdama daugiau kaip 45 metų patirtį ir kvalifikuotus bei patyrusius darbuotojus, tiekia ir montuoja naujus keleivinius, krovininius, ligoninius ir automobilinius liftus esamuose ar naujuose pastatuose bei atlieka senų liftų modernizavimo ir jų keitimo darbus.

Įmonė taip pat montuoja įvairių tipų ir modelių neįgaliųjų, keleivinius ir krovininius keltuvus. UAB „Šiaulių liftas“ profesionaliai teikia visų tipų keltuvų ir liftų nuolatinės techninės priežiūros paslaugas visoje Lietuvoje.

Įrenginiai montuojami ir aptarnaujami daugiabučiuose namuose, mokyklose, darželiuose, poliklinikose, ligoninėse, biurų pastatuose, prekybos centruose, viešbučiuose, viešosiose įstaigose, gamybinėse įmonėse ir oro uostuose.
Больше

Ключевые слова

подъемник, подъемники, подъемники для людей с ограниченными физическими возможностями, техника для людей с ограниченными физическими возможностями, лифт, лифты, эскалаторы, уход за лифтами, монтаж лифтов, модернизирование лифтов, подъемники для людей с ограниченными физическими возможностями, грузовые подъемники, ремонт подъемников, ремонт лифтов, техническое обслуживание

Больше