Siramis, UAB

Контакты

  1. https://www.siramis.lt/lt
  2. +370 45559700

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 77

Юридические данные

  1. LT479269610
  2. Luminor Bank AS Lietuvos skyrius

Apraksts

Šiuo metu gabename krovinius tentu dengtose transporto priemonėse.
Tarptautinis krovinių vežimas – pagrindinė mūsų veikla. Dirbdami šioje srityje jau 20 metų, nuolat plėtėmės ir įgijome patikimų partnerių, tad savo klientams galime pasiūlyti transporto paslaugas Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Suomijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje. Gabename krovinius tarp: Prancūzijos, Vokietijos, Lietuvos, Latvijos, Estijos, Suomijos, Belgijos, Olandijos, Lenkijos, Danijos, Šveicarijos, Ispanijos, Portugalijos, Didžiosios Britanijos. Galime pasiūlyti krovinių gabenimo paslaugas ir už Europos ribų. Kiekvieno užsakymo vykdymą prižiūri mūsų įmonės transporto vadybininkai, tad bet kada galėsite sužinoti, kaip vykdomas Jūsų užsakymas ir jaustis ramūs, nes Jūsų daliniai ar pilni kroviniai bus atvežti saugiai ir laiku.
Misija – sukurti klientui didžiausią įmanomą naudą, vystant savo veiklą ir teikiant profesionalias bei kokybiškas paslaugas.
Больше

Ключевые слова

перевозка грузов, международные перевозки, транспортные услуги, логистические услуги, экспедирование, международная перевозка грузов, перевозка грузов, транспорт, логистика, грузы, транспортировка, услуги экспедирования, опасные грузы, транспортировка грузов, экспедирование грузов, логистика грузов, услуги по перевозке грузов, перевозка грузов в тентовых полуприцепах, частичные грузы, полные грузы, перевозка полных грузов

Больше