Smaližiaus kertelė, UAB

Контакты

  1. https://www.smaliziauskertele.lt/

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 28

Юридические данные

  1. LT773103314

Описание

UAB "Smaližiaus kertelė" – tai konditerijos gaminius gaminanti įmonė, susikūrusi 1996 m. Pirmąja produkcija tapo šakočiai. Laikui bėgant įmonė plėtėsi, gaminių asortimentas vis gausėjo. Šiuo metu UAB „Smaližiaus kertelė“ gali Jums pasiūlyti daugiau nei 150 rūšių įvairių konditerijos gaminių: tortų, pyragų ir pyragaičių, vyniotinių, šakočių, skruzdėlynų ir sausainių.

Asortimentas yra platus vien todėl, kad būtų patenkinti visų klientų poreikiai. Stengiamės, kad kiekvienas atėjęs pas mus galėtų išsirinkti pagal savo norus, skonį atitinkančius gaminius. Todėl gaminame kuo įvairesnę produkciją.

Priimami užsakymai įvairiom progom (vestuvėms, krikštynoms, gimtadieniams, jubiliejams, įvairių švenčių progoms). Tai išskirtinio skonio gaminiai. Gaminių sudėtis orientuota į kuo mažesnį kiekį maisto priedų, į puikų gaminių skonį, bei kokybę. Visomis šiomis gėrybėmis galima ne tik pasimėgauti bet įsigyti firminėse parduotuvėse Šilutėje ir Kretingoje.
Больше

Ключевые слова

торты, свадебные торты, торжественные торты, детские торты, торты в Шилуте, песочный торт в форме елки ("шакотис"), песочные торты в форме елки ("шакотис") в Шилуте, баумкухен на свадьбу, праздничный баумкухен, пироги, рулеты, хлеб, булочки, кондитерия, кондитерские изделия, кондитерские изделия в Шилуте, торты по заказам, торты для мальчишников, баумкухен на праздник, сувенирный баумкухен, традиционный баумкухен

Больше