Statybos apdailos ranga, UAB

Контакты

  1. +370 52729197
  2. +370 5 2729197
  3. http://www.sar.lt

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 12

Юридические данные

  1. LT232206811

Apraksts

Įmonė „Statybos apdailos ranga" specilizuojasi sienų pastatų vidaus apdailos medžiagų t. y. lietuviškų glaistų ir gruntų gamyboje.
Pagrindinis firmos tikslas- aukšta gaminių kokybė. Šio įmonės gaminiai nekenkia žmogaus sveikatai, yra ekologiški, atitinka visus griežtus aplinkosaugos reikalavimus, todėl yra tinkami naudoti specialios paskirties objektuose: t.y. mokyklose, ligoninėse ir pan. Visi gaminiai yra sertifikuoti SPSC (Statybos Produkcijos Sertifikavimo Centre) ir tikrinami UAB „Alzida" statybinių medžiagų ir gaminių bandymų laboratorijoje.
UAB „Statybos apdailos ranga" pirmoji Lietuvoje pradėjo gaminti giluminį gruntą. Universalus giluminis gruntas A-10 skirtas vidaus ir lauko darbams, vidaus darbams galima skiesti su vandeniu santykiu iki 1:1. Dėl šių savybių gruntą vertina daugelis Lietuvos meistrų ir organizacijų.
Šiuo metu įmonė gamina penkių rūšių lietuvišką glaistą: polimerinį-lateksinį su kreidos užpildu, lateksinį glaistą su kreidos užpildu, akril-lateksinį su marmuro užpildu, glaistą marmuro užpildu SAR-MR2, glaistą išorei ir drėgnoms vidaus aplinkoms SAR-FASADAS Visų rūšių glaistas, išskyrus SAR-FASADAS, lengvai tepasi, paruoštam paviršiui nereikia papildomo apdirbimo, nuglaistyti paviršiai ypač lengvai šlifuojasi. Nuglaistyti paviršiai tinka dažyti visais vandens dispersinais, aliejiniais dažais bei tapetavimą.
Su įmonėmis sudaromos ilgalaikės sutartys su apmokėjimo atidėjimu. Sudarius sutartį prekės pristatomos nemokamai. Įmonė pati užsiima logistika, todėl prekes pristato greitai, klientui patogiu būdu, taip pat greitai sprendžiami iškilę klausimai.

TRANSPORTO PASLAUGOS VILNIUJE IR JO APYLINKĖSE.
Telefonai informacijai:
+370 5 2729197, +370 61064374

Больше

Ключевые слова

Строительные материалы, шпатлевка, отделочные материалы, грунты, продажа грунта

Больше