Techninis projektas, UAB

Контакты

  1. +370 68558492
  2. http://www.tprojektas.lt

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 16

Юридические данные

  1. LT100003014211

Описание

UAB “Techinis projektas” – inžinerinių paslaugų kompanija dirbanti nestandartinių pramoninių įrenginių projektavimo, gamybos ir tiekimo įvairioms pramonės šakoms srityje. Mūsų specializacija- tarpoperacinis gaminių transportavimas, šių procesų automatizavimas. Įmonė savo veiklą pradėjo 2006 metais ir per palyginti neilgą gyvavimo laikotarpį jau įdiegė šimtus savo suprojektuotų sistemų daugelyje Lietuvos įmonių.
Aukštos kvalifikacijos ir ilgametę patirtį įrengimų projektavimo ir gamybos srityje turintys darbuotojai randa sprendimus net ir esant sudėtingiausioms užduotims. Įrenginiai projektuojami ir gaminami atsižvelgiant į naujausius mokslo ir technikos pasiekimus, gamyboje naudojamos aukštos kokybės medžiagos bei komponentai. Visiems įrenginiams suteikiama garantija, užtikrinamas garantinis bei pogarantinis aptarnavimas.
Įmonėje naudojama CAD (Computer Aided Design) 3D „Solidworks“ programinė įranga suteikia galimybę atlikti proceso simuliaciją, sumažina klaidų tikimybę dar pirminėje projektavimo stadijoje, bei ženkliai paspartina gamybos procesą, kuriame naudojama CAM (Computer Aided Manufacturing) sistema.

UAB "Techninis projektas" - Nestandartiniai sprendimai pramonei.
Больше

Ключевые слова

сооружения, промышленные сооружения, нестандартное оборудование, Промышленное оборудование, Автоматизация производства

Больше