Matuok24.lt, UAB TPI Vilnius

Контакты

  1. www.matuok24.lt

Отзывы

Добавить оценку и обзор

Сведения о предприятии

  • 4

Юридические данные

  1. LT100002545510
  2. AB Swedbank

Описание

UAB „TPI Vilnius“ įkurta 2006 metais. „TPI“ - tai įmonių grupė kuri veiklą vykdo keliose valstybėse - Lietuvoje, Lenkijoje, Ukrainoje ir Rumunijoje. Visoje įmonių grupėje dirba daugiau kaip 70 aukščiausios kvalifikacijos darbuotojų. Bendra įmonių grupės metinė apyvarta siekia dešimtis milijonų Eurų. Nuo įkūrimo pradžios pagrindinis bedrovės tikslas yra patikimų, precizinių sprendimų, didinančių vartotojo darbo našumą ir taupančių sąnaudas tiekimas bei atstovavimas garsiausiems ir didžiausiems pasaulyje pozicionavimo įrangos gamintojams - nuo 2007 metų UAB TPI Vilnius yra autorizuotas Topcon (Japonija), NivelSystem (ES),SurvPoint (ES), FARO (JAV) bei Geoslam (UK) atstovas Lietuvoje.
UAB „TPI Vilnius“ - profesionali įmonė, besispecializuojanti išskirtinai precizinio pozicionavimo sprendimų tiekimu į Lietuvą ir techniniu aptarnavimu:
platus reikalingos pozicionavimo įrangos pasirinkimas geodezijai, kartografijai, statyboms, pramonei ir žemės ūkiui.
inovacinės, spartinančios darbo našumą ir tikslumą bei resursų taupymą, technologijos.
profesionalus aptarnavimas ir techninis palaikymas.
pirkimų finansavimo sprendimai.
teoriniai ir praktiniai klientų mokymai.
šiuolaikiškiausias servisas.
UAB „TPI Vilnius“ personalas turi atsakymus ir sprendimus į visus Jums kylančius klausimus ar poreikius. Jei ieškote elektroninių tacheometrų, GPNS (GNSS) sistemų geodezijai, inžineriniams darbams ar jų kontrolei, lazerinių ar optinių nivelyrų, profesionalūs specialistai pasiūlys Jums tinkamiausius sprendimus tam, kad galėtumėte atlikti darbus greitai ir tiksliai.
UAB „TPI Vilnius“ priklauso elektroninė (internetinė) parduotuvė Matuok24.lt. Tai specializuota parduotuvė profesionaliems vartotojams - geodezininkams, matininkams, statybininkams, kelininkams, miškininkams, ūkininkams ir visiems kurie orientuojasi į aukščiausios, užtikrintos kokybės ir funkcionalumo gaminius, bei jų patikimą garantinį ir pogarantinį techninį palaikymą ir specializuotas apmokymų paslaugas. Matuok24 - tik aukščiausios kokybės ir funkcionalumo matavimo priemonės tiesiogiai iš tiekėjo.
Больше

Ключевые слова

нивелиры, уровни, межевой знак, межевые знаки, GPS-приемники

Больше